Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám starší Sony Vaio VGN-BX195VP s win XP a až do včerejška bylo všechno v pořádku.
Včera si ho půjčil kámoš a když ho vrátil, nefunguje baterie. Po odpojení kabelu napájení se okamžitě vypne, musím znovu nastavovat datum i čas, v Možnostech napájení není baterie vůbec k dispozici, u ovladačů mi to píše, že jsou v pořádku a zařízení pracuje správně.
Baterii jsem zkoušel vyndat, očistit kontakty a vložit zpět. Zkoušel jsem i nainstalovat ze stránek podpory ovladače, ale bohužel jsem totální lama, tak nevím co dál.
Mohl bych poprosit o radu co s tím?
Díky moc.
na tvrdo napajena z čeho? .. že by z baterie? NB nejsou moje Hobby, ale tohle mi rozum nebere ![]()
Dyď to píšu, napájená natvrdo na desce, tím pádem žádná knoflíková a zcela jednoduše měnitelná. Kapišto?
doplněno 19.04.10 15:28:Hmm ještě- víme co je napájeno? Tedy naletováno?
v tom byl asi problém co ![]()
Zřejmě vyjímka potvrzující pravidlo
Je to můj starej dobrej Compaq Evo n800V (už na odpočinku). Tím netvrdím,že nemůže být naletováno,stačí nakouknout pod pokličku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.