Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám starší Sony Vaio VGN-BX195VP s win XP a až do včerejška bylo všechno v pořádku.
Včera si ho půjčil kámoš a když ho vrátil, nefunguje baterie. Po odpojení kabelu napájení se okamžitě vypne, musím znovu nastavovat datum i čas, v Možnostech napájení není baterie vůbec k dispozici, u ovladačů mi to píše, že jsou v pořádku a zařízení pracuje správně.
Baterii jsem zkoušel vyndat, očistit kontakty a vložit zpět. Zkoušel jsem i nainstalovat ze stránek podpory ovladače, ale bohužel jsem totální lama, tak nevím co dál.
Mohl bych poprosit o radu co s tím?
Díky moc.
na tvrdo napajena z čeho? .. že by z baterie? NB nejsou moje Hobby, ale tohle mi rozum nebere
Dyď to píšu, napájená natvrdo na desce, tím pádem žádná knoflíková a zcela jednoduše měnitelná. Kapišto?
doplněno 19.04.10 15:28:Hmm ještě- víme co je napájeno? Tedy naletováno? v tom byl asi problém co
Zřejmě vyjímka potvrzující pravidlo Je to můj starej dobrej Compaq Evo n800V (už na odpočinku). Tím netvrdím,že nemůže být naletováno,stačí nakouknout pod pokličku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.