Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Můžete mi někdo poradit jak poznám která dvd vypalovačka umý vypalovat i na vršk DVD obrázek? nebo co mi doporučíte? Potřebuji na jedno dvd nahoru vypálit něbo nějak natisknout obrázek...
Děkuji za radu
Mechanika,která bude mít napsané že umí Lightscribe,to znaméná že umí vypálit obrázek na vršek DVD,ale ještě jedna důležitá věc nemůžete obrázek vytvořit jen na tak nějaké DVD musí to být k tomu určené!
a je to napsané i někde přímo na té dvd vypalovačce? a kolik tak stojí tyto dvdička? a to dkáže i barevný obrázek? jendou mi kámoš udělal na dvd krásně barevný obrázek..to udělá ta vypalovačka a nebo to je nějaký potisk?
Je to napsané přímo v popisu vypalovačky jestli umí Lightscribe.Jasně že umí i barevné obrázky stačí právě jen ta mechanika a příslušné DVD.Takovou nejlevnější mechaniku seženete tuším tak za 500-600kč a ty Lightscribe DVD taky stojí pár kaček.
Na potištění DVD potřebujete speciální tiskárnu...
doplněno 18.04.10 21:48:Můžete si koupit například tuto tiskárnu na CD/DVD/BD: anekupto.cz/...
Ale pozor - na oboustranná DVD/BD netiskněte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.