Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc

Od: jaja* odpovědí: 19 změna:
pomožte mi prosím zapoměla sem heslo na icq už sem zkoušela všecko a nic nejde prosím pomoc*plac*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nezkoušel jsem nicméně: www.icq.com/help/ tam je přímo odkaz na zapomenuté heslo, měla by ses proklikat sem: icq.com/... a dál je to na tobě *smich*

jaja*
hodnocení

ale to jede jenom do 2 kroku a ddál už to nejde

Co jde do druhého kroku?Jednoduše se proklikáš na stránku kde napíšeš svoje číslo (icq) a dál nevim co to udělá- zkusit nemohu. Jinak ten druhý link tak tam je asi nutno smazat z adresy to http jinak nenajede*smich*

jaja*
hodnocení

no já tam dám čislo pak to najede dám tam svůj e-mail opíšu to číslo dám submit a pak už je jenom bílá stránka už nenajede 3 krok
Hmm ani když počkas?...na mail nic nedoslo? Jako o jinym zpusobu nevim

jaja*
hodnocení

ja sem čekala čtvrt hoďky a nic

Mno tak třeba jim to teď nejede,ale o jinym způsobu fakt nevim...

jaja*
hodnocení

prosím pomož mi teď to píše místo 3 kroku něco o tom že se pokouším už dlouho dostat nové heslo
snypy
ahoj me to taky nejde dyz sem zapomela heslo a u toho druheho kroku se me to zasravi*plac**plac*:P:(*bzum*
snypy
*plac*:P*bzum*:(:(ale udelala se m si nove ale nemam stejne tolik kontaktu jak predtim
Hele laskavě se uklidně...tohle neni podpora icq...co vim to jsem řekl a pokud to neběhá tak to zkus na nějaký podpoře icq (pokud vůbec něco takového má) a nedělej tu na mě xichty :P
snypy
ja se uklidnovat nebudu ukllidni se sam jo laskave tebe se nic nikdo nepta l ani ti nic nerikal
Reagoval jsi na jaju a ty jsem odpovídal...jak už jsem řekl obrať se na podporu icq- tady ti rozčilování nepomůže *bzum*

hodnocení

0x
Nej tak pro vaše info: Do toho políčka E-mail, při žádosti o zaslání hesla, se musí napsat e-mail uvedený při registraci! ne nějaký jiný který používáte!
To je fakt...to jsem nepodotknul *smich*

snypy
ty vole to by mi fakt nedoslo *stop*
Chytrolíne u některých lidí je možný všechno *frajer* A pokud se nepletu bylo to myšleno i na jaju a čistě informačně takže...
no nemáš to s nima jednoduchý jak tak koukám :)
Víš tyhle lidi mam strašně rád už z práce...něco si zmršej a pak tě ještě pomalu seřvou jak to že jim to nejde *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]