Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provoz notebooku na síť vs baterie

Od: alarm® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám opět na vás dotaz milý rádcové.Jsem majitelem notebooku Acer který mám doma na stálo.Kupoval jsem ho z důvodu malého místa v bytě.Provoz používám výhradně na síť.Můj dotaz zní:mohu z notebooku vyjmout baterii když používám síť?

Děkuji vám za vaši radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mužeš :) bude to mít jen jednu nevyhodu ... pokud ti vypnou elektriku muzes prijit o data... podotykam ze muzes ale nemusis.. ale fungovat to urcite bude.

hodnocení

1x

Ano. Výrobci to dokonce doporučují, prodlužuje se tak životnost baterie (je třeba ji ale občas dobít na 100%).

kytka*

Ano také ji občas vyndaváme.Poradili to v obchodě.Ale jsou i dny kdy běží na síť a beterie tam je.

celp*
hodnocení

1x

Dobrý den.Můžete.O data přijdete jen když je průběžně neukládáte,ale to se stane i v případě stolního PC pokud vypadne el.síť.

hodnocení

Díky vám všem za vaše odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]