Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký LCD monitor do 3tis?

Od: smakaballl* odpovědí: 27 změna:

AHOJ LIDI chtěl bych poradit jaky lcd monitor koupit asi tak kolem 3000.-kč nějaky s malou spotřebou na internet a sledování filmu možná širokoúhlý a taky něco kolem 19,20 palců . slyšel jsem že acer nebrat co třeba benq? poraďte díík

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No Vám bych doporučil tento: alza.cz/...

smakaballl*
hodnocení

DÍK ZA TIP A NĚCO V 20"PALCŮ TŘEBA TOTO monitory-lcd.cz/... NEVIM NEVIM PORADTE DÍK

bena*

No, dobrej.

kytka*

Ten máme a je fakt dobrej*tuc*

smakaballl*
hodnocení

CO MATE VY ZA LCD? JESLTI SE MOHU PTÁT JÁ UŽ NEVÍM NE CO KOUKAT JESTLI NA ZNAČKU NEBO NA HODNOTY*zed*

pavka76*

Já mám v kanclu taky ten BenQ a spokojenost. Poměr kvalita/cena dobrej. Nesmíte ty čísla tolik sledovat,jsou to takovy laboratorni hodnoty,ktery stejně okem nepoznáte. Pokud se chcete držet ceny do 3t,tak ho kupte (to HDčko). Litovat nebudete.

Pozn.: Akcie BenQu nemám,radím jen z zkušenosti:)

smakaballl*
hodnocení

bude mi fungovat na graficke kartě geforce 4 mx 4000?*hej*

smakaballl*
hodnocení

díky za rady nejsem v tomto směru znalej , protože do teď stále funguju na crt monitoru a spokojenost. až na tu spotřebu a prostor na stole tak nějaky lcd by bylo dobrý jentak na nějaký to pokoukáníčko na film a internet . takže HD? a co grafika utáhne to jak to zjistím? dík *modla*

pavka76*

Grafika to zvládne. Záleží i na CPU a RAM,ale na běžnou práci,filmy to poběží.

doplněno 17.04.10 22:39:

Čipset:NVIDIA GeForce 4 MX-4000 Paměť:64 MB DDR 32-bitové paměťové rozhraní Rozhraní:AGP 8x
Maximální rozlišení:2048 x 1536 @ 85Hz

smakaballl*
hodnocení

diky za rady *placni* xp professional verze 2002 servis pack 2 celeron 1,79GHz , 768 MB RAM tak neví pujde to?

bena*

Nainstalujte si Service Pack 3 a počítač pravidelně aktualizujte.

P.S.:Pokud nemáte legální systém, tak raději neaktualizovat.

smakaballl*
hodnocení

jak zjistím max rozhraní *modla*

smakaballl*
hodnocení

max rozlišení pardon

smakaballl*
hodnocení

na co je dobrej servis pack 3?*cteni*

celp*

Jako všechny záplaty na systému.Aktualizace si nejdříve přečtěte o čem to je.

bena*

Základy zabezpečení počítače:

-pravidelně aktualizovaný systém

-antivirový program (avast!, NOD32, Microsoft Security Essentials, Kaspersky,...)

-antispywarový program (Spybot Search & Destroy, SpywareBlaster, Spyware Doctor, Ad-Aware,...)

-firewall (Sunbelt Kerio Personal Firewall, Comodo Firewall, Outpost Firewall, Lavasoft Personal Firewall, PC Tools firewal,...)

-bezpečný internetový prohlížeč (Windows Internet Explorer 8, Google Chrome, Mozilla Firefox, ...)

-antidialer -pouze pro vytáčené připojení - Dial-up, ISDN, GPRS,... (Volný Internet Alarm)

Další doplňky zabezpečení

-hardwarový firewall

-hlídač počítače (WinPatrol)

-...

doplněno 18.04.10 12:48:

Hlavně nekupovat tzv. komplexní bezpečností balíčky (to jsou ty různý Internet Security, Smart Security, Total Security,..). Ty mají buďto mizerný firewall nebo mizerný antivir...

smakaballl*
hodnocení

poraďte jak nejlépe chranit počítač myslím ten muj starej nějaká kombinace těch ochran ale aby to nezpomalovalo počítač takhle starej .

bena*

Tak antivir a firewall - to je absolutní základ. Antispyware má většina dnešních antivirů, ale není to vončo. Podle Vaší konfigurace to je ideální, počítač by to nijak nezpomalovalo. Ale hlaně aktualizujte systém.

smakaballl*
hodnocení

AHOJ LIDI TAK JSEM DNES KOUPIL BENQ A TEĎ HO TESTUJU VYPADÁ SUPER A JE TO SILA OPROTI CRT DO 3000 SE DÁ POŘÍDIT PĚKNEJ LCD . DAL JSEM V ALZA 2700.-KČ monitory-lcd.cz/... *slunce**ua**slunce*

papene*

*pivo*Gratuluji, ať slouží.*placni**palec*

kytka*

To je najednou místa na stole, co? Tak ať šlape jak švýcary.*pivo*

smakaballl*
hodnocení

DÍKY TEĎ JEN ČUMÍM NA INTERNET A ZÁROVEŇ NA TELEVIZI JO JO TA ÚHLOPŘÍČKA JE TO SUPER POCIT KOUKÁM NA TO JAK TELE*hej*

smakaballl*
hodnocení

JO JO MÍSTA NA STOLE JE PONĚKUD VÍCE JE TO SÍLA *klik*

bena*

Vypněte si Caps lock - budete jak ten pitomec Petr Cibulka *haha*

smakaballl*
hodnocení

Nevím o koho jde ale Caps Lock vypínán páč nechci bejt ja onen Petr Cibulka ačkoli nevím kdo to je .*cteni*

smakaballl*
hodnocení

ne ní to háhodou někdo ze zdejších vševědů?*sok*

smakaballl*
hodnocení

aha Petr Cibulka no tak to opravdu néé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]