Nejste přihlášen/a.
AHOJ LIDI chtěl bych poradit jaky lcd monitor koupit asi tak kolem 3000.-kč nějaky s malou spotřebou na internet a sledování filmu možná širokoúhlý a taky něco kolem 19,20 palců . slyšel jsem že acer nebrat co třeba benq? poraďte díík
CO MATE VY ZA LCD? JESLTI SE MOHU PTÁT JÁ UŽ NEVÍM NE CO KOUKAT JESTLI NA ZNAČKU NEBO NA HODNOTY
díky za rady nejsem v tomto směru znalej , protože do teď stále funguju na crt monitoru a spokojenost. až na tu spotřebu a prostor na stole tak nějaky lcd by bylo dobrý jentak na nějaký to pokoukáníčko na film a internet . takže HD? a co grafika utáhne to jak to zjistím? dík
Základy zabezpečení počítače:
-pravidelně aktualizovaný systém
-antivirový program (avast!, NOD32, Microsoft Security Essentials, Kaspersky,...)
-antispywarový program (Spybot Search & Destroy, SpywareBlaster, Spyware Doctor, Ad-Aware,...)
-firewall (Sunbelt Kerio Personal Firewall, Comodo Firewall, Outpost Firewall, Lavasoft Personal Firewall, PC Tools firewal,...)
-bezpečný internetový prohlížeč (Windows Internet Explorer 8, Google Chrome, Mozilla Firefox, ...)
-antidialer -pouze pro vytáčené připojení - Dial-up, ISDN, GPRS,... (Volný Internet Alarm)
Další doplňky zabezpečení
-hardwarový firewall
-hlídač počítače (WinPatrol)
-...
doplněno 18.04.10 12:48:Hlavně nekupovat tzv. komplexní bezpečností balíčky (to jsou ty různý Internet Security, Smart Security, Total Security,..). Ty mají buďto mizerný firewall nebo mizerný antivir...
poraďte jak nejlépe chranit počítač myslím ten muj starej nějaká kombinace těch ochran ale aby to nezpomalovalo počítač takhle starej .
AHOJ LIDI TAK JSEM DNES KOUPIL BENQ A TEĎ HO TESTUJU VYPADÁ SUPER A JE TO SILA OPROTI CRT DO 3000 SE DÁ POŘÍDIT PĚKNEJ LCD . DAL JSEM V ALZA 2700.-KČ monitory-lcd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.