Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra 6 ženichů - jak pokračovat dál

Od: luckapucka* odpovědí: 9 změna:

zdravím hraju hru 6 ženichů a 1 navíc ale ve hře jsem se zasekla a nevím přesně co mám dělat dál... četla jsem že to tady někdo dohrál poradíte?díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

To by bylo docela dobrý vědět, kde jste se zasekla ;)

luckapucka*
hodnocení

mám spoustu věcí a nevím co s nima třeba s bednou, prokletým křížkem, jak se dostat přes pudly a taky co s indiánem

marenka*

Lucko, ale až na tohle kliknete, tak budete mít hru za chvíli dohranou, a pak Vám to bude líto :D

abcgames.cz/...

luckapucka*
hodnocení

tak už jsem u třetí u Karmíny ale nejde mi na ten papír napsat že je zavřeno ,jak se píše v návodu?*plac*jak jste to tam napsala?mě říká že svých básní má doma dost... tak nevím...asi jsem tupec a měla bych hrát hry pro nejmenší *smich*

doplněno 17.04.10 15:56:

už jsem na to přišla*hej*

papene*

marenka, nás do toho uvrtala tak ať vysvětluje.;)

marenka*

Vy jste holky šikovný, přijdete na to! Já jsem si díky návodům ulehčila takhle cca 5 českých adventur a najednou ouha, nemůžu najít žádnou novou *plac*

luckapucka*
hodnocení

už jsem to dohrála,chtěla jsem si stáhnout i ten první díl ale nejde mi to až mě to rozčílilo*zed*

marenka*

A co zkusit Královnu jezer? ;)

plnehry.idnes.cz/...

luckapucka*
hodnocení

na první pohled mě to moc nezaujalopodle obrázků ,já jsem spíš na takový pitominky jako polda kterého teď hledám ale je to samý demo, apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]