Nejste přihlášen/a.
Krásný den všem. Chci se optat, už asi týden mě na jednom PC zlobí hláška z FF, nemůže mi najít naši stránku. Zaktualizuju FF, vyčistím databázi, smažu historii, restartuju a nic nepomáhá. Na domácím noťásku tenhle problém nemám. Kde může být ještě chyba? Díky moc.
zablokované, zakazané? Zkus nejprimitivnější postup. Reinstal. Ale smaž pak i zbytky složek, kde byl uložen. Tohle je standartní postup, všeobecný u všech programů. Pokud nezabere, musí se řešit individuálně. Nevím totiž, zda FF nestrká něco i do registrů. My dnes odjíždíme, ale v pondělí bych ho nainstaloval a otestoval. Ale věřím, že Ti bud´pomůže má rada, nebo nějaká jiná od kolegů . .. . . Nesmutni, vyřeší se to
Fido, (začal jsi mi tykat, tak si dovolím taky ju? ) a Ty myslíš reinstal operačního systému nebo Firefoxu?
Omlouvám se, někdy píšu Vy někdy Ty. Meronko, reinstal Operačního systému, je řešení až totální nouze, kdy selý systém dělá problémy. Pokud je to čerstvě nainstalovaný systém a o nic nepříjdeš a nevadí Ti to instalovaní, tak se to tím 100% vyřeší.
Ale myslel jsem toho programu. Odinstalovat, smazat složky ( někdy tam bývají zbytky záznamů ) a pak nová instalace. Taky to může být nějaká ochrana FF jako firewall nebo blokace. Někde v nastavení bude ( asi ) zakazané a blokované adresy. Možná jsi někdy nechtě ťukla na blokaci. Ale ten reinstal bych zkusil. Prvně koukni na ty blokace ...
A omlouvám se...
V Nástrojích zkus vyčistit důvěrná data a použít pro optimalizaci SpeedyFox
Až bude všechno v pořádku, nainstaluj MozBackup a zálohuj komplet veškeré nastavení FF
Díky, jdu na to Vyzkouším úplně všecko.
Sondaw, bodíky dostane zítra, já je už dneska rozdala
Tady ani nemusela, protože tohle dělá pravidelně, aby o nic nepřišla a SpeedyFox ihned, jak se FF zpomaluje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.