Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox nemůže najít www.poradte.cz

Od: marenka* odpovědí: 12 změna:

Krásný den všem. Chci se optat, už asi týden mě na jednom PC zlobí hláška z FF, nemůže mi najít naši ;) stránku. Zaktualizuju FF, vyčistím databázi, smažu historii, restartuju a nic nepomáhá. Na domácím noťásku tenhle problém nemám. Kde může být ještě chyba? Díky moc. *pusa*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

zablokované, zakazané? Zkus nejprimitivnější postup. Reinstal. Ale smaž pak i zbytky složek, kde byl uložen. Tohle je standartní postup, všeobecný u všech programů. Pokud nezabere, musí se řešit individuálně. Nevím totiž, zda FF nestrká něco i do registrů. My dnes odjíždíme, ale v pondělí bych ho nainstaloval a otestoval. Ale věřím, že Ti bud´pomůže má rada, nebo nějaká jiná od kolegů . .. . . Nesmutni, vyřeší se to *placni*

marenka*
hodnocení

Fido, (začal jsi mi tykat, tak si dovolím taky ju? ;)) a Ty myslíš reinstal operačního systému nebo Firefoxu?

fidonet*

Omlouvám se, někdy píšu Vy někdy Ty. Meronko, reinstal Operačního systému, je řešení až totální nouze, kdy selý systém dělá problémy. Pokud je to čerstvě nainstalovaný systém a o nic nepříjdeš a nevadí Ti to instalovaní, tak se to tím 100% vyřeší.

Ale myslel jsem toho programu. Odinstalovat, smazat složky ( někdy tam bývají zbytky záznamů ) a pak nová instalace. Taky to může být nějaká ochrana FF jako firewall nebo blokace. Někde v nastavení bude ( asi ) zakazané a blokované adresy. Možná jsi někdy nechtě ťukla na blokaci. Ale ten reinstal bych zkusil. Prvně koukni na ty blokace ...

A omlouvám se...

marenka*
hodnocení

Moc díky, juknu na to. A neomlouvej se, já jsem ráda! ;)*pivo*

sondaw*

V Nástrojích zkus vyčistit důvěrná data a použít pro optimalizaci SpeedyFox

crystalidea.com/s/...

Až bude všechno v pořádku, nainstaluj MozBackup a zálohuj komplet veškeré nastavení FF

mozbackup.jasnapa/...

marenka*
hodnocení

Díky, jdu na to *palec* Vyzkouším úplně všecko. ;) Sondaw, bodíky dostane zítra, já je už dneska rozdala *placni*

papene*

*tuc* Sondaw nakoukla do debilníčku a je to.:D

sondaw*

Tady ani nemusela, protože tohle dělá pravidelně, aby o nic nepřišla a SpeedyFox ihned, jak se FF zpomaluje;)

papene*

*smich*Tak to bych se musela uklikat.:D

fidonet*

*pivo* pomohl bych více, ale FF opravdu tady nemám. Doma si ho klidně nainstaluji a otestuji, ale odpoledne chci vzít moje děvčata na chatu... vždyt´ bude zas tak hezky pršet jako posledních 14 dní :(

papene*
hodnocení

0x

marenko a píšeti něco?

marenka*
hodnocení

Ne, koukám na bílou plochu, nahoře se točí kolečko a najednou vyjede tabulka. Firefox nemůže najít stránku poradte.cz. To zkusím třeba x krát a nic. Zmetek jeden. Zkusím zadat adresu nahoře na řádek, nebo ze seznamu, nebo z mailu a nedá si říct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]