Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zjistit přístupovej kod wifi routeru?

Od: michal958* odpovědí: 7 změna:

zdravim, mam dotaz,koupil sem si do netebooku wifi kartu a nainstaloval sem ji a vyzaduje to pristupovej kod wifi rautru,, chci se zeptat kde ho najdu? jinak to pise wirlles network key... dekuji za kazdou odpoved s pozdravem michal

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šifrování wifi sítě, tedy heslo ti řekne správce oné sítě a nebo pokud je to tvá síť tak to musíš vědět ty- pokud ne tak se musíš přihlásit na router, jít do nastavení wifi, najít si šifrování (WPA, WPA2...) a do kolonky pre shared key zadat nějaké heslo které si zapamatuješ

michal958*
hodnocení

po me vyzaduje ta wifi karta jak sem to instaloval nejaky wirrelles nwtwork key... o co se jedná? a co tam mam dat za heslo? diky

Karta? Tedy sowtware ke kartě...a asi k nějaké síti se chceš připojit a ta chce heslo... Nevim o co se jedná, nevidim ti na obrazovku ;)

michal958*
hodnocení

ja bych ti tu stranku skopiroval by si videl jak to vypada jak se kopirujou obrazky na netebooku?

Bude to heslo k síti na kterou se chceš připojit, ale pokud to neni tvá síť tak heslo ti asi nikdo neřekne.

Jinak obrázky: maverick.pise.cz/... a sem to vložíš při psaní odpovědi, zaškrtneš chci vložit obrázek

hodnocení

0x

Jsem v tohle celkem laik, ale abych mohl měnit nastavení mého routrru tak musím zadat heslo zadané již výrobcem, které samozřejmě bych mohl změnit. Tak já v kolonce password: napíšu slovo password . A otevře se mi web rozhraní na nastavení routru. Není v manuálu nějaké heslo napsáno?

Ale tady se jedna o wireless network key, tedy klíč k wifi síti. ;)

Defaultní hesla k routerům mam rád :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]