Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast končí za 16 dní jaký antivirák spěchá

Od: malvinka* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, prosím měla jsem nainstalován Avast k O2 zdarma a křičí na mne hláška,že za 16 dní končí. Prosím moc, jakým způsobem polopaticky stáhnout nový osvědčený antivirák za jakých podmínek. Může být i jiný doporučte s postupem.

Děkuji všem

Malvi

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

4x

AVAST je a bude pro domácí použití ZDARMA. Jen se opětovně zaregistrujete.

mkat*
hodnocení

4x

Mne tiez koncil AVAST,znovu som sa zaregistroval ,dostal som nove cislo.Avast bezi bez problemov dalej.Tusim uz 3 alebo 4 krat.*palec*

marenka*
hodnocení

3x

Malvi, jestli to neumíš s počítačem, nech si ten avast. Při jiném antiviráku bys ho musela odinstalovat, a to jde u avastu docela špatně. U toho že končí, musí být i hláška o prodloužení. Jestli ne, podívej se tady: avast.com/...

doplněno 15.04.10 16:42:

Tam se klikne na stáhnout.

bena*

Mařenko avast! jde úplně normálně odinstalovat.

avast! je určen pro každého.

Free edice - spíše pro nenáročné uživatele

Pro edice - spíše pro náročnější uživatele

Internet Security - nevím posoudit

Berte to s určitou rezervou, jinak to bych tu musel udělat slohovou práci...

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Ta hláška je vlastně spíš reklama na to, abyste si koupili placenou verzi. Jinak jak píší přede mnou - Free verzi můžete zaregistrovat opětovně až do alelujá.

teri*
hodnocení

0x

pokud chcete neplacený antivirus, pak zkuste zkušební verzi NOD32, ke stažení zde eset.cz/... je na měsíc a registruje se pomocí e-mailu

bena*

Neplacený antivirus je podle Vašich slov každý...:D

Musíte umět rozlišovat pojmy

Freeware - software zdarma

Shareware - software placený

Trialware - zkušební plnohodnotná verze na nějaký čas (většinou 15 nebo 30dní)

Demo - zkušební omezená verze

Abandonware - software, který není podporován

Open-source - software zadarmo s možností editace

bena*
hodnocení

0x

avast! zaregistrujte ZDARMA zde: avast.com/...

avast! používám já už od roku 1998 a jsem maximálně spokojený. Takže doporučuji avasta.

papene*

*cert*malvi to máme asi stejný.Na mne baflo včera toto.

Avast končí za 16 dní jaký antivirák spěchá
malvinka*
hodnocení

Přesně dva dny jsem v kalupu a večer na mne bafne toto.

doplněno 15.04.10 18:51:

Pap lump nás zdržuje viď.

bena*
hodnocení

0x

Pokud používáte avast! 4.8, zaktualizujte si jej na verzi 5.0.

Instalaci stahnete zde: files.avast.com/...

avast! 5.0 lze nainstaovat pouze na Windows 2000 a vyšší.

papene*

Udělat hned, nebo je to jedno?

bena*

To je jedno, klidně hned.

Akorát co mě na novém avastu 5 Pro (já používám odjakživa Professional, nyní se ovšem jmenuje Pro) sere je toto:

- nové uživatelské rozhraní (takové jednoduché pro uživatele, ale malinko náročnější pro počítač)

- nepřítomnost Blokování operací (sice tam je behaviorální štít, ale ten se člověka nedotáže, když se spouští nebo maže soubor, formátuje stopa na disku a další)

- výchozí nastavení akcí (já nejsem začátečník*cert* a proto u každého štítu musím nastavit Zeptat se...)

Co naopak mě těší je toto:

- virtualisace procesů

- lepší spořič obrazovky (testování se nezastaví po prvním nalezeném viru)

- rychlejší testování

Ono toho je víc, ale tohle je to nejzásadnější...

vonavysvet*
hodnocení

0x

Bezproblémový chod skýtá i AWG Free. Ke stažení je ZDE. Vše je v češtině a žádný problém s instalací a použitím není.

sondaw*

Bena mi to vzal z klávesnice, AVG nikdy více, hrozná detekce, nenašel mi nikdy ani to, o čem jsem věděla, že v PC je a program jsem zkoušela. Ovšem když se o nic nejednalo, nikdy nezapomněl upozornit. Než AVG tak snad ani nic (s nadsázkou prosím, není to rada)

bena*
17.04.10 13:47

Dobře*hej*.

bena*

AVG není moc dobrý antivir a ve verzi Free už vůbec ne!

Za prvé má docela velké problémy s detekcí tzv. skriptových virů, na dnešní dobu má docela dost falešných poplachů, docela dost brzí počítač. Ale zase lepší něco, než nic.

twiguard
hodnocení

0x

Nezapomínal bych ani na Avira AntiVir. Je zdarma, nenáročný, ale skrývá v sobě dost nastavení a jeden z nejlepších detekčních algoritmů.

bena*

AVIRA, to je jako AVG - lže, krade...

sondaw*

Navíc, pokud se to teda už nezměnilo, byl program jen anglicky

papene*

;)Tak co dál?Hezky se povídalo a kdo se v tom má vyznat.:D

sondaw*

Dál myslím nic, tazatelka má Avast, tak bych ho znovu zaregistrovala a hotovo, určitě neměnila ani za Avg ani za Aviru

bena*

Určitě. Pokud by chtěla avast! měnit za nějaký "freeware", tak jedině Microsoft Security Essentials. Ostatní "freewary" stojí tak akorát za vyliž prdel.

Pokud by si uživatelka chtěla připlatit, tak buď avast! Pro, NOD32, G Data nebo Kaspersky, případně F-Secure nebo Norton. Ostatní to taky tak nicmoc není.

Nejhorší antivir se kterým jsem se kdy setkal, byl Kingsoft a pak ještě taky příšerný antivir Norman. Další hrozný antivir o kterém jsem jen četl byl nějaký K7.

Hlavně nekupovat, respektive neinstalovat ty různý Internet Security, Smart Security, Total Security a další tzv. komplexní bezpečností balíčky. Buďto to má mizerný firewall nebo antivir...

papene*

Děkuji, mně se to taky týká bohužel.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]