Hmmm myslíš tohle: tento počítač/ nástroje/možnosti složky/ záložka zobrazit/ nejspíše ti chybí zaškrtnutí políčka zobrazovat popisy složek a položek na ploše...OK?
pavlín*
Ve složce obrázky mám několik podsložek které byly pojmenovány(např.rodinné foto),no a tyto názvy nyní chybí.Prošel jsem i"můj počítač"atd ale tam je vše vpořádku.Už nevím co s tím.Ale je zjímavé,že u ostat.podsl.v jiných složkách je vše OK.
Nevim co s tim mohla udělat jinýho než že přepsala jméno...pokud to nejni tak jak jsem psal tak to už se jen tak na dálku nedá...prošel bych znovu všechno nastavení někde to bude
Vypadá to, že doopravdy přepsala názvy složek, to neobnovíš. Přepiš si je zpět ručně, pokud víš, jak se nazývaly.
pavlín*
Už jsem to zkoušel.Pokud se mi podaří vyvolat políčko a obnovit název,stejně okamžitě zmizí-skryje se.U ostatních složek tento problém ale není.Jen u podsložek ve složce obrázky.Zkoušel jsem snad vše ale zatím marně.
No hele to bude nějaká pytlíkárna...jak jsem řekl vlez do tý složky a soustřeď se hlavně v menu na všechno kde je zobrazit...něc o z toho zrušila, ale je to šikulka
pavlín*
Prošel jsem kde-co ale nic.Snad jen"pánbů"ví co zmáčkla na klávesnici.Byla bohužel rychlejší než já-prostě koncert.
Celou dobu se snažím"udělat"to, co tvoje vnučka, zjistil jsem, že to vůbec nemám udělaný tak, jako ty, - fotky mám nornálně jako direktorář (složku) na disku a složku obrázky vůbec nemám. Proto ani netuším, jestli by mohla mít něco speciálního na"skrývání"jmen direktorářů. Jak radí M averick, .../Možnosti složky...to se mi zdá asi nejblíž, ale ani na té ploše se mi nepodařilo ty názvy odstranit.
Když zkopíruješ (jeden, nebo několik) těch složek někam jinam, tak tam ty názvy zůstanou?
Tak by asi bylo nejlepší prostě vytvořit složky nové, pojmenovat je a překopírovat do nich obsah těch, co se pojmenování brání. A pak ty trucovité prostě odstranit. Není to zrovna geniální, ale vede to k úspěchu. Zdar dílu...
No to jsem čekal...musíš porovnat všechny možný nastavení v možnostech složky a zobrazení...jenže musíš přitom být v té složce co ti to"blbne"a porovnávat s jinou...když to nevidim tak neozkoušim...krom toho jedu na dvoulitrech...ale co mě teď trklo je hohle: najeď do nějaké složky kde to běhá dej nástroje/možnosti složky/zobrazit/ a tam mam ještě 3 zajímavé tlačítka- můžete nastavit shodný vzhled všech složek...tam mam 2 a tim bys to měl obnovit podle této složky nebo to obnov na defaultní hodnoty...jestli jsi to nezkušel tak to zkus
pavlín*
Zkusil jsem poškozenou složku zkopírovat volě do dokumentů a názvy tam zůstaly.
Ale po zkopírování a přepsání do té samé je to špatné.
pavlín*
Stal se zázrak.Dával jsem do PC další fotky a najenou se vytvořila automaticky nová složka-obrázky.Zkusil jsem do ní převést tu vadnou podsložku a nyní je vše OK.Přesunul jsem i vše ostatní a pův.jsem smazal.HURÁ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.