Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy složek

Od: pavlín* odpovědí: 22 změna:

*nevi**stop* Zdravím všechny příznivce PC.

Může mo někdo poradit,jak obnovit názvy složek které se mi ztratily?

Děkuji moc.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hmmm jak se ti prosimtě mohly ztratit názvy složek? To jako že se ti smazal jejich popis nebo co? Prostě to tam znova dopiš
pavlín*
hodnocení

Přesně tak.Vnučka mi hrábla do klávesnice ani nevím kam a jsem bez názvů složek.Nedaří se mi je obnovit.
Hmmm myslíš tohle: tento počítač/ nástroje/možnosti složky/ záložka zobrazit/ nejspíše ti chybí zaškrtnutí políčka zobrazovat popisy složek a položek na ploše...OK?
pavlín*
hodnocení

Ve složce obrázky mám několik podsložek které byly pojmenovány(např.rodinné foto),no a tyto názvy nyní chybí.Prošel jsem i"můj počítač"atd ale tam je vše vpořádku.Už nevím co s tím.Ale je zjímavé,že u ostat.podsl.v jiných složkách je vše OK.
Nevim co s tim mohla udělat jinýho než že přepsala jméno...pokud to nejni tak jak jsem psal tak to už se jen tak na dálku nedá...prošel bych znovu všechno nastavení někde to bude *smich**smich*
pavlín*
hodnocení

Ano,zkusím projít vše znovu.Dík.

hodnocení

0x
Vypadá to, že doopravdy přepsala názvy složek, to neobnovíš. Přepiš si je zpět ručně, pokud víš, jak se nazývaly.
pavlín*
hodnocení

Už jsem to zkoušel.Pokud se mi podaří vyvolat políčko a obnovit název,stejně okamžitě zmizí-skryje se.U ostatních složek tento problém ale není.Jen u podsložek ve složce obrázky.Zkoušel jsem snad vše ale zatím marně.*plac*

Vnučku máš určitě šikovnou, ale k počítači ji raději nepouštěj, *bzum*

- nemohla ti ty složky vymazat? ... mluvíš stále o složkách a soubory tam máš? (ty fotky?) *afro*

pavlín*
hodnocení

Ano,fotografie tam zůstaly.Vše je v pořádku až na ty názvy jednotl.podsložek ve kterých jsou soubory-fotografie.*afro*
A když se ty složky ztratily, není tam po nich vůbec nic? a to co bylo v těch složkách je jinde?
pavlín*
hodnocení

Celou dobu hovořím o tom,že SE NEZTRATILY SLOŽKY ale NÁZVY SLOŽEK.

Když podsložku ve složce obrázky označím a zvolím:přejmenovat,název se ukáže ale po změně jména se opět skryje!*stop*

No hele to bude nějaká pytlíkárna...jak jsem řekl vlez do tý složky a soustřeď se hlavně v menu na všechno kde je zobrazit...něc o z toho zrušila, ale je to šikulka *smich*
pavlín*
hodnocení

Prošel jsem kde-co ale nic.Snad jen"pánbů"ví co zmáčkla na klávesnici.Byla bohužel rychlejší než já-prostě koncert.

Celou dobu se snažím"udělat"to, co tvoje vnučka, zjistil jsem, že to vůbec nemám udělaný tak, jako ty, - fotky mám nornálně jako direktorář (složku) na disku a složku obrázky vůbec nemám. Proto ani netuším, jestli by mohla mít něco speciálního na"skrývání"jmen direktorářů. Jak radí M averick, .../Možnosti složky...to se mi zdá asi nejblíž, ale ani na té ploše se mi nepodařilo ty názvy odstranit.

Když zkopíruješ (jeden, nebo několik) těch složek někam jinam, tak tam ty názvy zůstanou?

Tak by asi bylo nejlepší prostě vytvořit složky nové, pojmenovat je a překopírovat do nich obsah těch, co se pojmenování brání. A pak ty trucovité prostě odstranit. Není to zrovna geniální, ale vede to k úspěchu. Zdar dílu...
pavlín*
hodnocení

Zkusil jsem vytvoř.nové ale trucuje to dál.

Asi zkusím servis.*afro*

No to jsem čekal...musíš porovnat všechny možný nastavení v možnostech složky a zobrazení...jenže musíš přitom být v té složce co ti to"blbne"a porovnávat s jinou...když to nevidim tak neozkoušim...krom toho jedu na dvoulitrech...ale co mě teď trklo je hohle: najeď do nějaké složky kde to běhá dej nástroje/možnosti složky/zobrazit/ a tam mam ještě 3 zajímavé tlačítka- můžete nastavit shodný vzhled všech složek...tam mam 2 a tim bys to měl obnovit podle této složky nebo to obnov na defaultní hodnoty...jestli jsi to nezkušel tak to zkus *smich*

pavlín*
hodnocení

Zkusil jsem poškozenou složku zkopírovat volě do dokumentů a názvy tam zůstaly.

Ale po zkopírování a přepsání do té samé je to špatné.

pavlín*
hodnocení

Stal se zázrak.Dával jsem do PC další fotky a najenou se vytvořila automaticky nová složka-obrázky.Zkusil jsem do ní převést tu vadnou podsložku a nyní je vše OK.Přesunul jsem i vše ostatní a pův.jsem smazal.HURÁ.

Tímto děkuji všem kteří měli snahu mi pomoci.:)

CCC ... to jsou věci ... mezi nebem a zemí ... nad kterými zůstává lidský rozum stát ... :D
Mno dělat v IT tak se tomu ani nedivíš *smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]