Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych si koupit bezdátová sluchátka které bych použil na zvuk z televize a nootbuku.Cena tak do 1000kč. Je třeba si ještě dále koupit další doplněk aby mi vše fungovalo? Jaké mi doporučíte sluchátka? Děkuji.
Potřebuješ sluchátka, jejichž základna je připojitelná k notesu (obvykle jack 3,5 mm), TV bude mít buďto stejný konektor a nebo si ještě budeš muset dokoupit redukci (z jack 6,3 nebo cinch). Určitě doporučuju sluchátka s přenosem FM ne IR (funguje jen na přímou viditelnost, může vadit i pootočení hlavy), ne BT (těžko propojíš s TV). A dále pak raději digitální (výrazně menší rušení, než u analog přenosu). Taky vřele doporučuju, aby se aku nabíjely přímo ve sluchátkách, ideálně pouhým položením na základnu.
No - a pak si vybereš podle designu (a ceny...) - např. tady bezdratova-sluchatka.heur/...
doplněno 04.03.13 20:52:To Jarm: Kromě nejlevnějších modelů lze zvolit pro přenos cca 3 různé kanály a takovým ´nedopatřením´ se vyhnout - ale i tak jsou lepší ta digitální...
Já bych ti moc bezdrátové sluchátka nedoporučoval. Zvuk je nekvalitní, vypadává nebo je rušen. Tato moje zkušenost je ale pár let stará, takže se možná věci změnily. Dobré hodnocení jsem četl na tyto bezdrátová sluchátka od SONY. Za tu cenu by to myslím nebyla špatná koupě, na poslouchání televize určitě stačit budou, na hudbu to ale moc nevidím.
Dobrý den, pro používání bezdr. sluchátek není potřeba nic mimořádného. V balení jsou sluchátka, nabíjecí baterie, dobíjecí základna, měla by tam být i kabeláž pro JACK 3,5 (někdy je i redukce) a adaptér. Žádné ovladače nebo utility se nemusí instalovat do PC nebo NTB. Rozdíl je v připojení, kdy kabel s konektorem JACK 3,5 nejde k přístroji (zdroji zvuku) ze sluchátek, ale od základny. Na běžný zvuk by bezdr. sluchátka měla stačit, ale ve většině z nich je slyšet šum. To někomu vadí při poslechu hudby. Pro náročnější posluchače toto není moc vhodné - tam raději audiofilská drátová sluchátka. Ale, to je jiná cenová kategorie. Bezdr. sluchátka jsou i o něco těžší, protože jsou v nich baterie. Nevýhodou je i nabíjení, které může trvat poměrně dlouho nebo i možné přerušování zvuku při nějakém rušení signálu. Ještě zvažte, zda si nekoupit raději lepší sluchátka drátová a k nim třeba i prodlužovací audio kabel. Zdravím!
Nemluvím možná k věci, ale kupovala jsem muží beztrátová sluchátka k TV. Musela jsem je vrátit a koupit jiné, protože bydlíme s rodiči a o poschodí níž má můj táta bezdrátovky k televizi. Muž si je nasadil a nevěřícně kroutil hlavou, že neslyší ten program, na který se dívá a slyší jiný. Přišli jsme na to. Slyšel tátovu televizi. Tak jsme sluchátka vrátili a koupili takové, kde se dají přepínat frekvence, tak-že kluci poslouchají každé na jiné. U drátových sluchátek se to nemůže stát.
kterékoli z těchto sluchátek
megazone.cz/...
dobré jsou tyto
megazone.cz/...
k notebooku přes bluetooth, i k mobilu apod
k televizi je ještě potřeba přidat bluetooth vysílač
megazone.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.