Nejste přihlášen/a.
čau potřeboval bych poradit.syn mi na tvrdo vypl počítač.ted nejde vubec nahodit.tohle se tam furt zobrazuje.furt se to restartuje
Dobrý den,
z vašeho podivu nad stavem nouze bych přece jen povolala známého či kamaráda, který počítačům rozumí. Tady Vám to vysvětlovat by asi byla ztráta času. Pěkný den
No pokud jen neví, co spustit, když poslední známá konfigurace nefunguje, nevidím to jako ztrátu času. Stav nouze kdysi vyvolal i u mne obavu, že něco zkazím a také jsem se ptala, myslím každý z nás, protože pochybuji, že tys to zvládla hned sama. Jistě je možnost někoho si zavolat, bylo by to optimální řešení, protože příčin může být mnoho a na dálku se těžko radí, jde o to, jestli dotyčný někoho takového má.
Asi byl tvůj příspěvek takto i myšlen, jen trochu nešťastně možná napsán, vypadá to, jako že mu říkáš, že je pro nás obtěžující začátečníkům něco vysvětlovat - a tak tomu opravdu není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.