Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Acer..ano nebo ne?

Od: mariska* odpovědí: 6 změna:

Vybrala jsem si notebook mironet.cz/... ...Myslíte že je to dobrá koupě?...máte s ním někdo zkušenost?...děkuji za odpověď:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No já mám Acer 5730g už asi rok a půl a nemůžu si stěžovat.Ono totiž když jste firma která prodává pomalu nejvíc notebooků na světě,tak asi logicky má taky asi víc reklamací i když procentuálně to může být stejné jako ostatní firmy.Oni totiž spokojení uživatelé moc na internetu ventilovat nebudou jak jsou spokojení.

doplněno 13.04.10 19:16:

Já naopak mám nejhorší zkušenosti s Fujitsu-Siemens.

marenka*
hodnocení

0x

Já jsem na Acery neslyšela nic dobrého. Jak na hardware, tak i na zpracování a výdrž baterie a plastů.*nevi*

doplněno 13.04.10 18:35:

Např. blog.cernosice.cz/...

krulis*

Nechci Vás odrazovat,ale taky jsem na Acery neslyšel příliš dobrého,prý jim hodně praskají plasty a přehřívají se,sice s nima nemám vlastní zkušenosti,ale nevím nevím:(

fidonet*
hodnocení

0x

myslím, že záleží na tom co od něj očekáváte. Pokud bude ležet doma, nemá jak praskat. Já jsem spokojen s ASUS ale Acer není nejhorší. Klidně ho kupte, pokud vyhovuje vašim představám. Reklamovat se dá vždy a při troše štěstí jej vyreklamujete třeba za novější typ. Ale zůstaňme při zemi. Určitě vám vydrží . ... .. .

hodnocení

0x

v té sestavě je docela kvalitní. Zacházejte s ním jak máte a vydrží.

mirda23
hodnocení

0x

mam aspire 5738 g trochu teplejší, zpracování pěkný, plasty horší výkon nadpr.měr zatím si nestěžuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]