Nejste přihlášen/a.
Mám windows xp 1G ram když du na internet strasne pomalu nacitaji stranky a muj meněí bratr hraje hry na facebooku a nespustejse ukazu´je stranku nelze zobrazit testoval sem pc přes avg a nic strašně rad bych vedel co stim je a skousel sem to i preinstalovat a problem porad pretrvava tak jetli nekdo vite co stim tak budu rad kdyz poradite hlavne aby mu sli ty hry braškoj at mam odnej pokoj jinak dik za radu
Spíš než děláním logu HijackThis hned na začátku, začala bych tím prohlížečem jaký používáš, jestli čistíš dočasné soubory internetu, jestli čistíš počítač např. programem CCleaner, jestli defragmentuješ počítač.
Pomalé načítání stránek je všude nebo jen na Facebooku - tam mne to nepřekvapuje, spousta lidí má podobný a častý problém.
Ať zkusí hrát hry jinde, možností je spousta, opravdu nechápu, proč všichni lezou na FB, kde jsou stále nějaké problémy
Přesně tak. S Facebookem jsou pořád problémy.
Čištění a defragmentaci disku zajišťuje Advanced SystemCare.
HijackThis.cz je sice dobrý, ale potřebuje to člověka, aby se na to podíval. Ten zjistí co a jak.
Místo Viry.cz můžete klidně použít http://forum.asw.cz a tam jsou také odborníci na to, včetně mě...
No vidíš a nemusíš řešit logy zde, kde to přece jen naruší poradnu, protože velké většině lidí log nic neřekne a bude rolovat na další reakci.
Advanced SystemCare znám, používám nebo jsem dlouhou dobu používala, právě proto nezkušeným uživatelům bych radila raději CCleaner
Máš pravdu.Tak co je log?
Log nebo také žurnál je název pro záznam nebo soubor záznamů (často soubory s příponou .log), které si některé programy vytvářejí pro ukládání informací o své činnosti a běhu. Logy slouží při zpětné analýze k rozpoznání, zda došlo k nějaké chybě a pakliže ano, pak pomáhají určit, k jaké chybě došlo a proč. Mohou také obsahovat informace o tom, jak a kým byla daná aplikace či služba využívána (například z jaké IP adresy bylo přistupováno k WWWserveru).
Některé programy umožňují logování vypnout, zapnout nebo nastavit jeho úroveň, tzn. určit, kolik a jak detailních informací se do logů má ukládat. Operační systémy odvozené od Unixu umožňují sledovat log v reálném čase příkazem tail, u jiných je mnohdy zapotřebí použít software třetích stran.
Log je typicky obyčejný textový soubor (.txt), avšak používající příponu .log
Pište prosím smysluplně.
Jak máte rychlý internet?
Jaký internetový prohlížeč používáte?
Doporučení:
- Odinstalovat AVG a nainstalovat jiný, lepší, například avast! nebo Microsoft Security Essentials (oba jsou zdarma, avast! je i v placené verzi).
- Nainstalovat Advanced SystemCare a 1× za 14 dní, nejlépe každý týden čistit počítač tím programem
- Jako preventivku, abychom mohli vyloučit možnost infikovaného počítače prosím o log z programu HijackThis (to víte, AVG má docela dost falešných poplaců a s některými typy virů si neví rady například se skriptovými viry)
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Nic proti tvým radám, ale podle dotazu se jedná o děcko a v tom případě bych nedoporučovala ani Advanced SystemCare a už vůbec ne Microsoft Security Essentials.
bena neleze ti HijackThis už na nervy?:D
doplněno 13.04.10 18:27:A kdy jsi naposledy viděl pořádně zabordelený počítač?
Ne, neleze. Moje očko se rádo podívá na nějaký ten log .
Většina logů, co se mi dostane, tak tam je něco v nepořádku. Ten HijackThis mi o tom systému řekne docela dost věcí...
Nemám rád "zabordelený" a zavirovaný počítače. Vše musí být ťip-ťop.
To nemá rád asi nikdo, ale cpát na všechno Hijackthis a sem, kde na to není extra sekce a člověk musí projít celý log, než se dostane na další reakci, to mi přijde trochu mimo. Myslím by stačilo dát odkaz www.hijackthis.cz/ s doporučením poslat log na viry.cz, kde jasou na to extra rádci. Nebo ti záleží na tom, abys ten log řešil přímo ty a tady?
Já nejdřív začínám (při potížích s PC) kontrolami na viry, spyware, malware a to v nouzovém režimu, vyčištěním PC od "chlívku", defragmentací a pořádkem v PC. HijackThis jsem nepotřebovala už několik let
OT: jako zdoj informací OK, ale pokud jde o ty chyby ve většině logů...no sám jistě uznáš že chybu ti najde snad každý program na úpravu win, čištění/opravu registru atd. ALE VĚTŠINOU jsou to takové chyby které jsou úplně irelevantní a řešit je jsou jen zbytečnosti. Tím netvrdim, že by tady nemohl být zabordelený systém, ale přijde mi zbytečné každý problém svádět na malvare, spyware a další breberky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.