Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa v gmailu

Od: uda1966* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Zřídil jsem si na gmailu účet ale když si chci prohlédnout email který má přílohu nějaké video ať je to v jakémkoli formátu tak to nelze přehrát, pouze mi to hodí nabídku stáhnout. Ostatní emaily jdou v pohodě co se týče textu a nebo presentací.

Zkoušel jsem přeinstalovat kodeky ale nic. Používám K-litle codec pak a win7. prohlížeč chrome.

Díky za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak se to chová v jiném prohlížeči?

uda1966*
hodnocení

Jo na to jsem zapoměl, to same teda zkoušeno v IE8.

marenka*
hodnocení

0x

A díval jste se do nastavení? Mně to jde v pohodě *sok* Já se v tom nevyznám, ale třeba u odesílání příloh se musí nainstalovat Flash. *nevi*

uda1966*
hodnocení

Nastavení mam prolezlé komplet ale nic nepomohlo. Když vyzkouším otevřít přílohu třeba na seznamu a nebo na centrumu tak je to bez problémů.

Ještě nejaký nápad? Díky za snahu.

marenka*

Tak teď jsem konečně dostala mail s videem. ;) Opravdu je tam jenom stáhnout, ale když kliknete na to stáhnout, tak se teprve rozbalí nabídka stáhnout - otevřít *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]