Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyjmout hudbu z presentace

Od: fesoj* odpovědí: 6 změna:

Jak vyjmout hudbu s presentace?Chtěl by bych jí použít do jiné presentace .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Prezentaci přejmenuj na ppt (pokud ji máš jako pps) a dej Uložit jako, vyber formát webové stránky html a uloží se ti do určené složky obrázky i hudba, já takhle zase vybírám obrázky, když se mi líbí;)

fesoj*
hodnocení

Odskoušel jsem zkopírovat obrázek ,to je v přádku.Ale hudba při vložení na webovou stránku html tam neni,ani bych neveděl jak jí mám zkopírovat.Tak te co stím?Poraďte.

sondaw*

Musí tam být, jinak by to nehrálo, ve složce jsou obrázky a soubor wav

nevím jak to děláš, já žádný obrázek nekopíruju ani nevkládám hudnu na webovou stránku

Otevřu prezentaci (soubor ppt), nahoře dám soubor>Uložit jako>otevře se okno, kde jako typ souboru vyberu formát html, zadám cestu kam to chci uložit a uložím. Ve složce kam se mi to ukládá mám potom obrázky a hudební soubor.

fesoj*
hodnocení

Moc děkují za výbornou radu už jsem to pochopil,jste jednička.Ještě jednou DÍK! Fesoj.*ua*

sondaw*

Za málo, jen jsem nepochopila, jak jsi to s tím vkládáním obrázku a webem dělal nebo myslel?

fesoj*
hodnocení

Sám už nevim co jsem zmatkoval.Nejdřív jsem neašel tu ikonu se složkou a tak jsem otevřel to -htm a stoho jsem tu fotku nějak zkopíroval,ale hudbu jsem tam nenašel.Proto byl ten druhý dotaz..Jsem rád že už to funguje.Ješttě jednou dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]