Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po stáhnutí je jiný název filmu

Od: resl* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám jednu otázku ,když stáhnu film z uložto tak název filmu je normální český ,ale po stáhnutí je název filmu nepřečitelný potom chci film konvertovat do dvd video a vždy řeším jak se ten film vlastně jmenuje? Abych mohl napsat název na dvd . Používám free downoland manager v cz a dávám příklad nevím jak se tenhle film jmenuje:SkladištÄ› (Thriller) Dabing.avi atd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipt*
hodnocení

2x

Proč si jej tedy nepřejmenuješ? A proč již jednou konvertorovaný film opět konvertuješ? A když jsme u toho: ty nevíš, co jsi stáhnul? Přeci není problém to AVIčko pustit a vidět co to je za film.

Lipt

resl*
hodnocení

Ale ale prece z ulozto je film v avi ,a kdyz ho chcete mit v dvd video tak musite konvertovat .

lipt*

Ano, pokud chce opět z AVI utvořit DVD, tak ano. Ale proč? Ten film opětovnou konverzí do DVD nenabude na kvalitě DVD. Bude to stále očesané AVI. To je už lepší na tu placku dát 4,5 či šest AVIček a tím si ušetřit jak čas, tak i korunky.

Lipt

fidonet*
hodnocení

2x

na to je jednoduché vysvětlení. Ty a ONEN člověk, který to vyrávěl ( konvertoval ), používáte rozdílné, nekompatibilní fonty. Jedná se o pouze a právě o češtinu a její neanglické znaky. Přepni si na zobrazování správných znaků, nebo si onen font stáhni. Ovšem, já bych to řešil jako kolega, pouhým přejmenováním.

cacab*
hodnocení

1x

Jmenuje se Skladiště.

sondaw*

Mne jenom udivuje, jakým způsobem filmy stahuješ, to najedeš na ulož to, se zavřenýma očima myší na něco klikneš a stáhneš? Nikdy se mi nestalo, že bych stahovala něco, o čem vůbec netuším, jak se jmenuje

resl*
hodnocení

To mi chcete vynadat nebo poradit? Já stáhnu 20 až 30 filmů a dejme tomu po měsíci začnu konvertovat a to mám znát 30 názvu filmu? Neřešte to zapomente na to!.

sondaw*

Stahuj přes Free Rapid Downloader, stáhnu film, upravím si název nebo přejmenuju. Když stahuju víc filmů, linky si nakopíruji i s názvem filmu do txt, v programu se mi řadí hezky do fronty to, co stahuji a není problém vědět, jaký film nebo jaký název film má. Nikdo ti nechce vynadat, nevím proč jsi nedůtklivý, jen ti píšeme, že to jde dělat tak, abys v tom neměl binec. Takhle i po půlroce, než se k filmu dostanu vím, co se pod kterým souborem skrývá.

Ale máš pravdu, je to tvoje věc;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]