Mám tento dotaz při spuštění a sledování internet. televize je základní obrazovka v pořádku to znamená obraz je v malém formátu ale ostrý a ke koukání ovšem po přepnutí na celý monitor při rozlišení 1024x768 je vše rozmazané a neostré. Kde může být chyba? DĚKUJI
Heh...no tak logicky...chyba je právě v tom že to video je od základu v malém rozlišení...plácnu třeba 640x480 a ty to zvětšíš na celou obrazovku a rozostří se to- 1 bod bude mí větší rozměry aby 640x480 vyplnilo celou obrazovku nez když to bude malé okénko...nevim už jak nejjednodušeji to říct
remisak*
Mám tomu rozumět že při přehrávání TV mám na monitoru dát rozlišení 640x480? Děkuji
Mimochodem víš jak blbě by se ti dělalo na 17 monitoru (odhaduju podle rozliseni) když by jsi snižil rozlišení na 640x480? Po přečtění těch linků to pochopíš...snad...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.