Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová televize

Od: remisak* odpovědí: 3 změna:
Mám tento dotaz při spuštění a sledování internet. televize je základní obrazovka v pořádku to znamená obraz je v malém formátu ale ostrý a ke koukání ovšem po přepnutí na celý monitor při rozlišení 1024x768 je vše rozmazané a neostré. Kde může být chyba? DĚKUJI

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Heh...no tak logicky...chyba je právě v tom že to video je od základu v malém rozlišení...plácnu třeba 640x480 a ty to zvětšíš na celou obrazovku a rozostří se to- 1 bod bude mí větší rozměry aby 640x480 vyplnilo celou obrazovku nez když to bude malé okénko...nevim už jak nejjednodušeji to říct
remisak*
hodnocení

Mám tomu rozumět že při přehrávání TV mám na monitoru dát rozlišení 640x480? Děkuji

Hmmm víš co já to tady nebudu rozepisovat a přečti si o rozlišení něco na netu: www.datart.cz/pop/...

cs.wikipedia.org/wiki/Rozli%C5%A1en%C3%AD

sice pro fotky ale z pricipu to samé: www.fotostar.cz/p/...

Mimochodem víš jak blbě by se ti dělalo na 17 monitoru (odhaduju podle rozliseni) když by jsi snižil rozlišení na 640x480? Po přečtění těch linků to pochopíš...snad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]