Nejste přihlášen/a.
Ke svému dotazu: měl jsem na mysli konkrétní odpověď osoby která se setkala s tou samou závadou.
může to být čímkoli. Každou součástkou v PC. Opravoval jsem kolegovi PC, kde modem dostal ránu a díky tomu kolabovalo vše. jednoduchý postup. Vytahujte postupně jednu věc po druhé, až zjistíte, kdy to přestane dělat. Já to tedy dělam naopak. Ale pokud je to problém občasný, je to prostě potřeba testovat a hledat.
Syn to vyfoukal kompresorem
doplněno 13.04.10 01:01:Je zajímavé, že nyní PC šlape, nemůže to být špatný kontakt ve spínacím tlačítku nebo studený spoj?
Je vidět že s počítačem moc neděláš, jinak by jsi k otázce nedával dodatek o tom že chceš odpověď od někoho se stejnou závadou. Snažíme se ti tu vysvětlit že různé příčiny se mohou chovat stejně, proto ti tu ne jen já píšu o zdroji, desce atd.
S vadnym tlačítkem se moc nesetkáš, ale hlavně by to nevysvětlovalo to vypínání, protože atx zdroje (máš atx zdroj a tedy novější pc že?) dostává jen přes tlačítko impuls z zapnutí pc, ale neni trvate sepnuto jako v případě AT zdrojů a AT desek. To by seda muselo náhodně spínat a rozepínat, ale tomu nevěřim. Nejčastěji je samovolné vypnutí kvůli teplotě, závadě zdroje nebo desky, to je nejčastější a to samé problém se zapnutím
Pokud to šlape tak teď nic nezjistíme
Naposled ti říkám že to nejde říci 100%, různé příčiny se chovají stejně!
Jinak i já splňuji tvůj požadavek, setkal (aby ne při servisech) a proto ti říkám co je nejčastější a čím by jsi měl začít!
Jak bys v tomto případě pomohl někomu ty - na dálku a se spoustou možností, které mohou problém způsobovat. Maverick ti napsal možné příčiny, ale nikdo ti přece na 100% nemůže říct, je to právě tohle. Pochop, že věštit ještě neumíme, i když by se to velice často hodilo, jako zrovna v tvém případě
Pokud se závada znovu objeví, nic bych s tím nedělala a zavolala technika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.