Nejste přihlášen/a.
Prosim poradit, kamaradka chce koupit notebook, ale ne za 50 tis a poradit chce ode me. Ja se v parametrech umim zorientovat, ale jeste jsem nepochopila, jak poznam notebook s matnym monitorem od toho priserneho, leskleho. Mate ted nekdo cerstvou zkusenost s nejakym dobrym notebookem NELESKLYM! Dekuji za rady a nazory, jen mi prosim nevnucujte, ze to sklo je dobre, ze si zvykne a pod!
tak jestli se nemylim tak matna obrazovka je LCD.. stejne jako u televize...
doplněno 12.04.10 17:35:Ono to je asi oboji LCD ... tak nic:D
Tak tak, neco jsem se s tim natrapila pred rokem, kdyz jsem si chtela koupit novy notebook. Ruzna oznaceni ale identifikovat se podle niceho nedalo. Nakonec jsem nasla kancelarskou radu Dell a nechala postavit na miru. Jenze to je drazsi a ta pani takovy ani nepotrebuje, ani nechce.
Mrkni třeba na stránky Mironetu. Tam si můžeš nastavit při vyhledávání zboží spoustu kritérií, např. i ten matný display. Dobré by bylo vědět, kolik chce Tvoje známá investovat a co od noteboku požaduje. Matný display je jen jedno kritérium, i když pro ni asi důležité.
doplněno 12.04.10 18:02:Kamarád si nedávno koupil Fujitsu Esprimo Mobile V6555 T4300
Je to začínající uživatel a chtěl hlavně aby byl v kontaktu s příbuznými v zahraničí přes Skype + ukládat si foto + používat mail. Na to tenhle noťas v pohodě stačí. Dal za něj 10500,- (V Mironetu za 12000 a dají Ti k tomu "zdarma" batoh.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.