Dobrý den, mám takovej problém. Tento problém jde úplně mimo moje chápání, ještě jsem stím nikdy nesetkal. Z ničeho nic ze dne na den se mi začal restartovat pc a začal mi házet samé chybové hlášky s modrou obrazovkou typu " Bad_pool_caller", "Page_Fault_in_nonpaged_area" a další podobné chyby, po každým restartu jiná chyba většinou. Rozhodl jsem se k zásadní věci, odinstalovat celý systém a nainstalovat (naformátovat) na novo. Vytvořil jsem si nový oddíl a jelo vše v klidu a až se to naformátovalo, systém se restartoval a hodil nějakou hlášku a jel v kuse. Za tu dobu se mi restartoval asi 20x, pak jsem šel do biosu a nastavil nějaký podmínky, isntalace šla a já se dostal do windowsu. Jenže, když jsem si nainstaloval nějaký programy, tak se mi asi v půlce některý přerušily a nemohl jsem je doinstalovat. Většinou se jednaly o programy, které měly odstranit spywawery a antiviry. V přihlášeném windowsu jsem si připadal jak v nouzovém režimu, změnila se mi i grafika. Za tu dobu se mi vyskytne několik chyb a chybových hlášek, že vůbec nevím jak to mám řešit. Když shodím systém a nainstaluju to znova, bude to zas to samé. Instalačním cd to není, vždycky mi z toho šlo vše nainstalovat. Zkoušel jsem i jinej operační systém, také nepomohlo. Když jsem byl v přihlášeném windowsu a potřeboval jít na net, ani to nefungovalo jednu dobu. Furt mi to háže tabulky s "odesílat a neodesílat". Některým programem (na spywavery) se mi pdoařilo spustit a něco jsem promazal, ale nic nepomáhá. Přijde mi, že v pc mám snad tisíc virů, který nic neodstraní (ikdyž přeinstaluju nebo nainstalauju na novo operační systém). Jde to nad moje chápání, tohle nemá žádnou logiku. Poradíte mi prosím?
A co když si tam ty případné viry instaluješ z infikovaných souborů programů na spyware?
sondaw*
Zkusila bych jednak všechny programy stáhnout ze stránek výrobce (ne ze Slunečnice, Stahuj a podobně) a instalovala je postupně. Teprve po vyzkoušení, že všechno funguje bych instalovala další
doplněno 12.04.10 11:30: Píšeš: Většinou se jednaly o programy, které měly odstranit spywawery a antiviry . Kolik těch antivirových programů instaluješ, jaké a jsou legální? Pokud instaluješ cokoliv s crackem, problém může být s největší pravděpodobností právě v něm
lukas2443834
Nic cracklého, vše legální (triální a free verze) . Nod 32 , Terminator, Cleaner, Ad-aware
papene*
Proč ne ze Slunečnice,atp.?
doplněno 12.04.10 12:28:
Aha, tak děkuji.
sondaw*
Vždycky je nejlepší stahovat přímo ze stránek výrobce, máš větší jistotu, že program je bez šmejdů a máš nejnovější verzi.
Konkrétně ze slunečnice jsem kdysi nějakého šmejd stáhla, od té doby stahuji jen ze stránek výrobce. Klidně kouknu třeba i na tu Slunečnici, odtud se dostanu na domovskou stránku výrobce a teprve tam program stáhnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.