Nejste přihlášen/a.
Zdravím...
Poradíte mi někdo jak můžu slučovat víc cédéček který mám uložený ve WMP v knihovně. Jde mi o to že bych chtěl na cd nebo dvd vypálit víc cédéček který tam mám stažený v knihovně...
Dejme tomu že mám v knihovně staženejch 11cédéček Brychty a Arakainů a chtěl bych je vypálit na jeden disk.
Ty si chceš prostě zřejmě vypálit co nejvíc muziky na jedno CD nebo DVD, jestli jsem to správně pochopil. Takže pokud máš tu muziku ve formátu MP3 a máš NERO, vypal to v NERU jako data. Muziku máš uloženu někde na pevném disku. Knihovnu Media Playeru bych do toho vůbec nepletl. Nasázej tam tolik cédeček , kolik se jich tam vejde. Těch 11 CD Brychty a Arakainu by se mohlo možná vejít na jedno CD (v MP3) To ti nakonec v neru ukáže.
Tak to se kámošky zeptej, co její přehravač přehrává za formáty. A nebo to prostě zkus vypálit a uvidíš. CD zas nestojí tolik, abys nemohl jedno obětovat. Když nepůjde přehrát, poslouží jako záloha, případně na plašení špačků! Nebo tácek.
Když ona tomu nerozumí a já taky ne.
Já mám právě to cédéčko od ní. Jí to blblo, tak sem si ho přes WMP stáhnul a myslel sem že ho jednoduše vypálím.
Bohužel se mi to v té knihovně rozdělilo a já prostě nevím jak to dát zpátky na jedno cédo.
No abych se přiznal, tak by mě nenapadlo něco stahovat z CD přes WMP. Proč to CD nezkopíruješ do počítače normálně a pak nevypálíš přes nějaký vypalovací program? Našel jsi tu muziku na disku? A jaké s tím měla kámoška problémy, co jí blblo?
Vlož CD od kamarádky do CD (DVD) mechaniky. Pokud se spustí hudba, zavři přehrávač. Potom klikni pravým tlačítkem myši na ikonu CD (DVD) mechaniky (Start - Tento počítač - Jednotka CD (DVD)) a zvol "Prozkoumat". Zobrazí se obsah CD (DVD). Označ všechny složky a zkopíruj je do zvoleného místa na svém pevném disku.
doplněno 14.04.10 19:12:Doporučuji ke studiu: Nápověda a odborná pomoc Windows: ( Start - Nápověda a odborná pomoc). Pro začátek sekci : Základní informace o systému Windows - Základní úkoly v systému Windows - Práce se soubory a složkami
Klikni pravou myší na jeden z těch označených souborů a dej "Kopírovat". Potom si najdi v počítači (na disku), třeba v Dokumentech složku Hudba , tam opět klikni pravou myší a dej "Vložit"
Luisi to jsou opavdu základní věci. Jak dlouho máš počítač, že tohle neznáš?
Už sem to tady psal několikrát že od VÁNOC takže necelý 4 měsíce. Taky mi néééénííí 20, takže se mi to neučí tak lehce. Za komančů sem se s počítačem setkal až na vojně a to jenom díky tomu že sem byl u útvaru kde se vyměřovaly mapy...
Tak to tam mám. Jak to teď můžu vypálit na CD-RW v mp3?
doplněno 14.04.10 20:02:Mám Nero StartSmart nebo WMP.
doplněno 14.04.10 20:03:Nebo tam mám ještě VDownloader.
Je ta hudba ve formátu mp3? Pokud ano, spusť NERO, zvol "Vytvořit datové CD" .
doplněno 14.04.10 20:22:VDownloader je program na stahování z netu.
Když to v dokumentech/hudba najdu a kliknu na přidat tak mi vyjede okno Brychta a Arakain Soubor nebo složku nelze nalézt. Zkontrolujte zda jste zadali správný název. Teď když sem to asi na 10pokus našel a přidal tak to začalo něco dělat ale pak mi to napsalo že se tam vejde jenom 99 kusů. Přitom to má 697MB. Navíc už to na několika cédéčkách vypálený je takže nechápu.
Hmm, tak Ti takhle asi nevysvětlím. Je potřeba nastavit aby na CD bylo víc místa. 697MB na 700 MB CD je moc, protože tam musí být ještě jiné věci, ne jen Tvoje muzika, aby to CD fungovalo.
Mě jde hlavně o to že už to je stažený na dalších 2 cd takže by to jít mělo. Dělal sem to já ale přes wmp a hlavně už nevím jak. Ten sousedův syn mi to nastavil tak aby se každý cd nebo dvd automaticky stáhlo do počítače a já ho případně mohl vypálit dál. Tak jak mi to ukázal na začátku, tak se to zdálo nejjednodušší.
Snad Ti pomůže tenhle návod:
Já v Mediaplayeru nevypaluju, , nikdy jsem to nedělal, ani to to nebudu zkoušet, protože mám nějakou devítku
Jo a doporučoval bych Ti opravdu postudovat základy, abys snáze pochopil to, co Ti tu radíme.
V tom případě nezbyde, než aby Ti to dotyčný předvedl ještě jednou.
doplněno 15.04.10 18:01:Díval jsi se na ten návod?
papene, pokud luisovi poradíš, rád Ti to přenechám. Pokud ne, neprodlužuj zbytečně vlákno. Díky
Pokračuju v ukázkách v mém NERU, je anglicky, ale toho si nevšímej, tlačítka jsou na stejných místech.
Nyní vyhledáš svoje soubory k vypálení pomocí těchto tlačítek a roletky:
Záleží na čem to budete chtít přehrávat.
-pokud v počítači nebo v modernějších rádii, tak to vypalte jako datový disk (celková velikost souborů nesmí být větší než 702 MB, pokud budete vypalovat na klasické CD)
-pokud všude možně, tak to vypalte jako zvukový disk (soubory nesmí přesáhnout 79 minut a několik vteřin, pokud budete vypalovat na klasické CD).
Písničky vypalujte normálně ve Windows Media Playeru (11).
Když to ale nebude v mp3 tak to v DVD přehrávači nebude asi ukazovat tituly a písničky. Myslím.
Nikde ale není napsaný že si musím nechat zrovna WMP. Když to bude v tom Neru jednodušší tak si to můžu prohodit.
Noo..Windows Media Player je hlavně originální přehrávač ve Windows, takže pokud nemáš jiný, tak si ho určitě nech
NERO je primárně program na vypalování (Kromě toho je na něm navěšeno i spousta dalších "užitečných" programů)
Windows Media Player je primárně program na přehrávání hudby a filmů ( Obsahuje i jiné doplňkové funkce)
Tak abych se přiznala, čtu vlákno už poněkolikáté a rozumím tomu čím dál míň
Za prvé vůbec nechápu jakési stahování přes WMP odkud a kam a už vůbec ne vypalování přes WMP, který je přehrávač, nikoliv vypalovací program.
Vezmu to jednoduše podle sebe. Mám CD s muzikou od kamaráda, strčím CD do mechaniky a všechny soubory zkopíruji na disk do nějaké složky
Mám vypalovací program Nero, spustím ho, označím všechny soubory, které chci vypálit a přetáhnu je do okna Nera (obrázky k tomu máš nahoře) Soubory, které na jedno CD nevejdou vypálím na druhé nebo vypaluji na DVD
Potom už jenom vypálím a vůbec do toho nepletu přehrávač WMP, který ani nemám.
UF! Dík za shrnutí, sondaw! Luis by hlavně potřeboval proniknout do úplných základů, které mu zjevně chybí, což komplikuje řešení dalších problémů. Opravdu se snažím, ale u něj by to chtělo asi někoho, kdo by seděl vedle něj a všechno mu vysvětlil. Tady je to velmi zdlouhavé.
WMP zřejmě umí vypalovat a i jak se zdá i mírně přeplnit disk. Já s tím ale zkušenosti nemám. Bena, který to asi zná se v této otázce již neangažuje...
Nic se na tebe nehrne, zkus to jak popisuji, návod na vypálení v Neru máš nahoře, maximálně zjazíš DVD a to za zkušenost určitě stojí. Učila jsem se tady stylem pokus-omyl, to asi každý, nebuď z toho na nerv a vyzkoušej to
Akceptuji to, že asi WMP umí vypalovat, ale nezkoušela jsem to a ani nehodlám, určitě je lepší a jistější vypalovat v aplikaci, která je k tomu priimárně určená. Ono jak je vidět z problémů, které s tím jsou, není to nejlepší řešení.
A programů na vypalování je spousta i ve free verzi, nemusí to být právě Nero, ale tazatel píše, že Nero má, potom bych vypalovala právě v něm
Tak dneska maximálně do 15:30.
Včera u mě byla neteř. Půjčila mi DýVíDýčko s filmem AVATAR a Faunův Labyrint. Stáhl sem si je do kompu. Mám je v C:Documents and SettingsAdminDokumentyFilm . Když na ně na oba kliknu začnou hrát v KMPlayer.
Teď bych to chtěl vypálit na CD/DVD (CD v případě hudby). Když na ten film kliknu pravým myšítkem, co mám zvolit abych to vypálil. Mám Google Chrome. Je tam Otevřít, Odeslat, Vyjmout, Kopírovat a podobné odkazy. Který mám použít abych si to navolil, Strčil disk do kompu a vypálil?
doplněno 16.04.10 12:23:Je to hrůza. Chtěl sem vložit obrázek a zase nic...
No vidíš, už jsme pokročili, máš film, který spustíš v KMPlayeru, to znamená, že ten film má nějakou příponu. Otevři Nero nebo kterýn programem vypaluješ, dej do mechaniky DVD, v Neru dáš Otevřít disk s více oddíly, můžeš si ho pojmenovat a jako další se ti otevře okno, kam jen přetáhneš ten soubor, kterým teď film spouštíš. Pokud je to .avi, bude to jeden soubor, pokud je to soubor TS, přetáhneš tam všechny soubory z té složky
Koukni na obrázek, vypaluji v Nero Burning Rom, spustím Nero, dám otevřít disk s více oddíly>Nové
V dalším otevřeném okně (máš ho na obrázku) najdu v PC složku s filmy, všechny soubory označím -vyberu jeden a stskem Ctrl+A je vyberu, přesunu na vybrané soubory myš (žádný poklep myší) jen se stisknutým levým myšítkem je přesunu do Nera a dám vypálit. To je všechno
Je tam AVI.
Právě sem ale zjistil že nemám žádná DýVíDýčko. Co kdyby sme to teda zkusily s tím CD kvůli kterýmu sem původně psal otázku. Postup by měl asi bejt stejnej. To cd mám ve C:Documents and SettingsAdminDokumentyHUDBA...
To je dobrý.
Už skoro hodinu se snažím nějak proklikat k tomu obrázku co si tam dal ale nějak se mi to nedaří... BOHUŽEL...
Škoda že neumím vkládat obrázky...
Otevři Nero Burning Rom a postupuj jak jsem popsala, pokud se ti po otevření neukážou soubory v počítači, podívej se v tom Neru v Zobrazení, jestli máš označené Prohlížeče
doplněno 16.04.10 14:16:Nijak se nikam neproklikáváš, to okno se ti otevře samo
Koukni na obrázek
Jinak obrázek vložíš tak, že tady dole označíš Chci vložit obrázek a kelpneš na Vložit, v dalším okně potom přes Procházet najdeš obrázek v počítači a dáš Vložit obrázek (nebo jak to tam přesně je)
Podle mě je Windows Media Player na prd.A v něm knihovna na nic.Já to řeším jinak.Na ploše mám složku,do které si ukládám hudbu,filmy.A potom program KMPlayer,ve kterém si vše přehraji.Media Player dělá potíže s kodeky.Všechno se v něm přehrát nedá.V KMPlayer je to OK. A hudbu či filmy si přepálím přes Nero.
Všechno je OK až na to ukládání na plochu. Už jsem to psala, plocha je vlastně taky složka a pokud tam ukládáš originální aplikace, filmy, muziku ap. tak si uvědom, že tohle všechno systém nejdříve musí načítat a o to je spouštění pomalejší. A pokud náhodou dojde k nějaké havárii systému a odnese to právě plocha, přijdeš o všechno, co tam ukládáš. Když už něco na ploše musíš mít, tak jedině zástupce. Filmy a hudbu ukládám osobně do složek, které jsou už v dokumentech nebo si vytvořím svoji vlastní,ale určitě ne na plochu
Pamatuju si že sem kdysi byl u kámoše kterej vložil cédo do kompu, stáhl co je na něm, vytáhl ho, vložil čistý a na 3-4 kliknutí to vypálil na jiný. To by přece nemělo bejt tak složitýýýýý ...
A bylo to za minutu hotovýýýý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.