Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat videa přes email

Od: jarm® odpovědí: 20 změna:

Prosím o radu. Potřebovala bych poslat přes email krátké videonahrávky. Bohužel i když se to snažím posílat po jednom email mi to nevezme, protože soubory jsou velké. Tyto videa mám nahráté v programu Kodak kde si ukládám fotky a malá videa.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

A co to napíše, když to nelze odeslat?

Nemáte zaplněnou schránku?

doplněno 11.04.10 21:15:

Krátká videa lze zaslat i přes ICQ, nebo Skype.

hodnocení

2x

Zajiste zazipovat a poslat pres www.edisk.cz ab si to dotycn stahl k sobe sam a jemu pouze email s heslem a prihlasovacim loginem. Je to zadarmo! Takovch moznosti je dnes spousta, napr www.leteckaposta.cz .

doplněno 11.04.10 21:55:

Omluva za chyby a preklepy, spatna klavesnice a kontrola! Ale zajiste www.leteckaposta.cz je nejsnazsi! Eventuelne to poslete mne pres Skype a ja to odeslu na misto urceni. Take pomoc, ne? :)

hodnocení

Hele kluci a možná i holky - já jsem nikdy nic nezipovala jsem amatér, který se snaží pomoci. Tak musíte po lopatě.

vosikac*

*jasne*Stáhni tento program a prožen to video přes něj a tím ho zmenšíš...Nevím tedy o kolik ale uvidíš;)

dwn.cz/...

hodnocení

Bohužel, tento email nemohu prozradit. Byla by to ale pomoc! Díky.

alf*

to je dobře že nejde poslat 36 či 60 mega e-mailem. K tomu e-mail nebyl vymyšlen.

Nezipuj, nepomůžeš si, u MOV ušetříš jen pár procent. Co to hodit na jako privátní a poslat jen odkaz?

Pro tento pripad neni zipovani duvodem ke zmenseni, ale pokud je to vic nez jeden soubor, je treba na edisk i jinam zazipovany. Nebo nahravat po jednom. Myslim, ze to zvladne, edisk je super, leteckaposta take.

hodnocení

Děkuji všem rádcům. Vyřešeno - použila jsem edisk.cz - skvělé. Zase je o něco moje generace chytřejší. Díky všem a dobrou noc.*ua*

Je dobre, ze to tady funguje a muzeme si pomoct. I mne tu pomohli dobrou radou!

hodnocení

zkouším to dle rady na edisk.cz, nahrává se mi to tam, uvidíme jak dál.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Maximální velikost pro odeslání emailem je 10MB tuším. Možná by stálo za to, převést video do jiného formátu.V jakém se ho snažíte odesílat?

hodnocení

Schránku přeplněnou nemám. Soubory končí mov. Hlásí mi to, že soubor je příliš velký.

vosikac*

*jasne*Tak to má nejspíš více, než oněch již zmiňovaných 10MB.

Můžete zkusit předělat Vaše video do jiného formátu, třeba WMV či FLV ,třeba přes tento program: slunecnice.cz/...

hodnocení

swformat je v angličtině ach jo.

hanher*

A jaká je velikost jednotlivých souborů?

hodnocení

Skype ani to druhé příjemce nemá. HLásí mi to:

Jak poslat videa přes email
hanher*

Tak to nahrajte třeba na imageshack.us, a protistrana ať si to stáhne.

Bez potřebného odkazu se na to nikdo jiný nepodívá.

hodnocení

velikosti souborů jsou 36000 kB, 60000 kB, 7000 kB a nižší. Nevím co imageshack.us

hanher*

Tak tohle zrovna krátká videa asi nejsou...

Imageshack je server, kam tato videa můžete nahrát, a někdo, komu pošlete odkaz, si je může shlédnout.

Teď ale přemýšlím, že jsem Vám asi napsal něco špatně, a to, že z Imageshacku jde stahovat- nejde.

Nebo využijte třeba ulozto.cz, tam můžete nahrát cokoliv o skoro libovolné velikosti.

hodnocení

Chtěla jsem totiž pomoci někomu tady z poradny a vytvořila takový videonávod na použití programu. Uložto - můžu potom vymazat? Jsou to taková neprofesionální videa, které jsou určeny pouze jednomu příjemci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]