Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na blokování stránek

Od: baruskaska* odpovědí: 21 změna:

dobrý den, chtěla bych si na svém počítači respektivě řečeno na svém internetu blokovat některé stránky.Je to možné?a pokud jo tak mi prosím poraďte jak?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Rozmysli so co chceš, pokud jen na pc tak to jde přes program, přes proxy nebo v hosts souboru, ale pokud na svém internetu, což chápu jako tvé připojení na net a tedy pro více pc tak to jedině na routeru a nebo editovat každé pc zvlášť a nebo udělat ještě z jednoho pc proxy, vše hnát přes to pc a tam to blokovat, což je blbost. Takže?

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Toto téma tu bylo několikrát. Dej si to do vyhledávání.

baruskaska*
hodnocení

To mi moc nepomohlo,tam mluvěj furt o programu ale já spíš doufala,že to jde někde v nastavení.

bena*
hodnocení

0x

Jestli používáte avast! Antivirus, tak tam je funkce Blokování stránek.

Jinak v Internet Exploreru to jde malinko omezit pomocí Poradce hodnocení obsahu v Možnostech Internet Exploreru.

Pokud používáte Internet Explorer 7 a nižší, tak si nainstalujte verzi osmou ;)

baruskaska*
hodnocení

Aha...Když já používám mozzillu.

krulis*

Tady je jednoduchý návod na blokování stránek: jak-na-to.blogspot.com/...

baruskaska*
hodnocení

Dobrej návod,jen škoda,že zrovna tahle stránka je ve dvou jazycích takže mi to pobírá jen tu anglickou url

bena*

Mozillu jsem kdysi používal a nevím jestli tam něco takového bylo.

Nyní používám Internet Explorer 8 a musím říct, že je fakt dobrej, lepší než Mozilla.

Tak jedině stáhnout nějaký program. Jinak to hold nepůjde.

doplněno 11.04.10 20:43:

Ikdyž Internet Explorer nepoužíváte, tak jej, pokud jste neučinila, zaktualizujte.

alf*
hodnocení

0x

tak se na ně prostě nedívej, to je problém? Jinak hots nebo openDNS.

baruskaska*
hodnocení

takže by to potřebovalo ten program*ee*,jenže nevim kde sehnat nějakej českej nebo hodně jednoduchej:)

Nepotřebuješ program

baruskaska*
hodnocení

a co teda přesně s tím udělat?

Napsal jsem ti to obecně, ale ty jsi mi ještě neodpověděla vůbec a všechno to rozepisovat nebudu :)

stany*
hodnocení

0x

pro blokaci konkrétních stránek má většina antivirových programů tyto filtry v sobě, stačí se mrknout do nastavení, jinak pokud to chcete obecně, např. blokovat všechny stránky s xxx tématikou, bude nutno zakoupit firewall, napr. Kerio, tam jsem nastavit filtrů na takovou blokaci

pravdomluvny*
hodnocení

0x
Popíšu Ti blokování stránek přes hosts.font-family:Verdana;color:#333333">V poznámkovém bloku otevři soubor hosts, který najdeš zde:color:#333333">c:windowssystem32driversetchostsNa konec toho souboru připiš :127.0.0.1 www.blokovaná stránka.czcolor:#333333">Místo "blokovaná stránka" napiš adresu webu, který chceš blokovat.6.5pt;font-family:Verdana;color:#333333">Tato stránka už nepůjde ve Tvém počítači otevřít.6.5pt;font-family:Verdana;color:#333333">PS: Záleží na tom, kvůli komu to chceš blokovat. Tento způsob je velmi primitivní a snadno odhalitelný.
lovesqa*

Můžu se zeptat? Šla by ta stránka potom třeba zase odblokovat nebo je to napořád?

alf*

no jasně, pokud máš opravnění zablokovat máš oprávnění i odblokovat

lovesqa*

Tím stejným způsobem?

alf*

ne opačným, při blokování řádek do hosts přidáváš, při rušení blokování je třeba řádek smazat ;)

lovesqa*
krulis*

Ano,akorát se to z toho adresáře zase smaže a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]