Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem Straight WRT-312 wifinu (ležela mi tu a teď když mám ntb...) a nejde mi vůbec nastavit. Příručku pro WRT-312 jsem stáhla na hlavních stránkách, a nesouhlasí s popisy na monitoru. Zkouším co se dá od- třeba síťové prostředí měním ze 4 na 6, z nouze už taky zkouším ostatní ikdyž vím že je to blbost. U 6 zapojení ( LAN: eth0, WAN:eth1+wlan) mi už naskočil net na PC, ale naoplátku nešel na ntb. Dál u 4 zapojení ( LAN:eth1+wlan,WAN:eth0) už ntb našel wifinu, internet neměl žádné připojení a na PC nefakal. Potřebuju někoho, kdo má stejnou anebo podobnou wifinu, aby mi poradil. Nikdo z okolí jí nedokáže nastavit, jen kámoš a ten je v Práglu Při nejhorším jí vyhodím a koupím jinou, která bude mít srozumitelný návod :D Předem děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.