Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás o radu v následujícím problému: je počítač se třemi identitami, kdokoliv odejde od počítače, aniž by ho vypnul, tak po několika desítkách minut nejde vypnout myší přes "Start" na monitoru, to samé se stává, když opustíme kteroukoliv identitu a počítač hned nevypneme. Musím k opraváři nebo to zvládne i běžný uživatel?
Děkuji
Jde to udělat i do souboru s příponou bat. Třeba vypni.bat a stačí poklepat.
Nicméně to neřeší příčinu. Občas stačí jedno korektní vypnutí a pojede to pak normálně. Někdy je dobré (podle systému) nahrát novější service pack, případně ho přeinstalovat (SP3 pro xpčka, SP2 pro vistu), nebo alespoň projet pc prográmkama jako ccleaner (i s kontrolou registru).
Přepínání uživatelů bych vypnul, u win docela divná funkce, nebo hlavně divně běhá- start, nastaveni, ovladaci panely, uzivatelske ucty
Ja vím, ale každý umí něco. Vám by třeba dělalo problém spočítat daně a vyplnit daňové přiznání nebo ostříhat trendově vlasy (návod na to bychom tu asi nedostali). A protože tu jsou šikovní hoši, kteří poradí i počítačovým analfabetům jako jsem já, obracím se s důvěrou, uznáním i s velkým děkuji na ně...
Jasně, jestli jsem Vás urazil, tak se omlouvám, samozřejmě to bylo myšlené ironicky. . .
.Jen jsem ale viděl to jméno, a nedalo mi to . . . .
Nee, vůbec ne, neurazil. Kdyby ano, moje slova by byla ostrá a bolela by. Taky mě to oříškové spojení pobavilo Můj dík patří i Vám. Jen jsem si prý vystřílela v posledních 24 hodinách kladné body pro poradce (nevím jak, ale to nebudeme řešit, vznikl by velký ořech), takže žádného z Vás poradců nemohu ohodnotit. Přitom bych moc ráda. Ale ono se určitě zase něco na mém PC vyskytne a jistě to budu moci napravit.
Dobrou noc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.