Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - nejde nastavit soukromí

Od: lolous odpovědí: 2 změna:

Ahoj

chtěla bych se zeptat. Na fb mam nastevení soukromi, když si na to najedu a přispůsobím si ho tak jak mi vyhovuje a dám náhled mého profilu neodpovídá tomu tak jak jsem ho nastavila. Nevím si s tím rady myslela jsem že se to musí ještě nějak potvrdit jenže tam na potvrzení nic neni a když z toho nastavení soukromí vyjedu a zas se vrátím mám to tam jak jsem si to přizpůsobila ovšem náhled mého profilu je jiný. Kdyby někdo si s tím věděl rady byla bych moc vděčná děkuji předem x))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

soukromí v reálu na facebooku myslim neexistuje *smich* naopak jste pod přímým dohledem tvůrců . . . (sorry za neodpověď). M.

hodnocení

0x

tak jsem to teď zkoušel a když kliknu na Náhled mého profilu..., tak to ukáže jenom pohlaví a stránky, do kterých jsem se přidal a to i když něco v tom nastavení soukromí změním. Potvrzovat se nic nemusí, ani není čím. ale nevím jestli jsem správně pochopil tvůj dotaz, snad jo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]