Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,poradí mi prosím někdo,jestli existují podobné stránky jako tyto? mneprofil.com/...
Používám je při vkládání inzerce třeba při dětských inzerátech na oblečení medvídka Pú a podobně.Zajímalo by mě,jestli nejsou i jiné stránky třeba loga firem...cokoliv,co by se hodilo při inzerci oblečení.Děkuji moc za každou radu.M.
Díky moc za odpovědi a za Vaši rychlost,odkazy omrknu,nevím s tím Googlem.Vždy si hodím na lištu Lidé Disney...atd a přeblikávám jen okna s fotkami a obrázky,na Googlu bych musela asi obrázky připravit dopředu,ale děkuji za radu,zkusím to taky,abych pravdu řekla,nenapadlo mě to![]()
Nepochopil jsem, co jste myslela tou přípravou obrázků. Jednoduše si zvolim, že chci vyhledat obrázky a napíši Disney, kliknu na vybraný obrázek, dám Zobrazit v plné velikosti a buď uložim na disk nebo zkopíruji odkaz (nevím, jak vkládáte obrázky do inzerce). Ještě není špatné, když vyhledáváte obrázky na Googlu, dát Zobrazit možnosti a vybrat Klipart. Je to ten váš typ obrázků a celkem vhodný pro inzerci.
Pak to vypdá třeba takto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.