Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podobné stránky jako Lidé Disney Graphics

Od: martan37* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,poradí mi prosím někdo,jestli existují podobné stránky jako tyto? mneprofil.com/...

Používám je při vkládání inzerce třeba při dětských inzerátech na oblečení medvídka Pú a podobně.Zajímalo by mě,jestli nejsou i jiné stránky třeba loga firem...cokoliv,co by se hodilo při inzerci oblečení.Děkuji moc za každou radu.M.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Tak na inzerci oblečení nevím, ale jak píšete o medvídkovi Pů, tak tady jsou taky hezký obrázky ;)

gify.nou.cz/... celysvet.cz/...

marenka*

charlies*
hodnocení

2x

Co vyhledávat obrázky obrázky na Googlu? :)

martan37*
hodnocení

Díky moc za odpovědi a za Vaši rychlost,odkazy omrknu,nevím s tím Googlem.Vždy si hodím na lištu Lidé Disney...atd a přeblikávám jen okna s fotkami a obrázky,na Googlu bych musela asi obrázky připravit dopředu,ale děkuji za radu,zkusím to taky,abych pravdu řekla,nenapadlo mě to*hi*

charlies*

Nepochopil jsem, co jste myslela tou přípravou obrázků. Jednoduše si zvolim, že chci vyhledat obrázky a napíši Disney, kliknu na vybraný obrázek, dám Zobrazit v plné velikosti a buď uložim na disk nebo zkopíruji odkaz (nevím, jak vkládáte obrázky do inzerce). Ještě není špatné, když vyhledáváte obrázky na Googlu, dát Zobrazit možnosti a vybrat Klipart. Je to ten váš typ obrázků a celkem vhodný pro inzerci. :) Pak to vypdá třeba takto:

images.google.cz/...

martan37*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]