Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit, po třech měsících mě včera přestal jít disk, tak sem ho zkusil na jiným počítači a taky nešel. Šel sem ho reklamovat a tam to zkoušeli a disk šel, zkusil sem ještě jiný comp tam taky šel, ale mě stále na notebooku nejde, nevíte čím to může být? Toshiba StorE Art, 3,5 1TB.
To je blbý, pak o něm systém ani neví. Připoj ho a restartuj PC. Disk by se měl zobrazit při startu PC na té "černé" obrazovce. Pokud jede na jiném PC, můžeš ještě zkusit načisto přeinstalovat operační systém.
Windowsma to snad nebude, když na dvou šel a dvou nejde, néé? Když je připojeným tak by se měl při startu ukázat jo? To stihnu přečíst
Blokovat se dají i všechna usb zařízení. Ten flash disk se vypisuje po detekci pevných disků. Je to tam jen chvíli, dá se to zapauzovat.
Tak když se pouští počítač, tak to tam vypisuju tohle: usb device 1 mouse a pak tam je něco Auto detecting usb mass storage devices...00 usb mass storage device found and configured
Taky bych to viděl na problém operačního systému. Možná jsem to přehlédl, ale myslím, že jsi ani neuvedl na jakých OS jsi to zkoušel a jaký OS má š na svém compu.
Dík. A psal jsi, že HDD přestal jít, to zn, že na těch 7čkách běžel. Nevzpomeneš si třeba na nějaký zásah, po kterém přestal ten počítač disk nacházet?
Jasný, asi do čtvrtka bežel v poho, něco sem na něj potřeboval a už se neukazoval, mám ho od vánoc! žádná aktualizace win asi taky neproběhla, tak nevím, čím to může být...
Napadá mě třeba jestli jsi ho nějak nekorektně neodebral. Se sedmičkama mám minimální zkušenosti. No já bych to asi vzal do prodejny i s noťasem, ať Ti to rozchodí. Pokud tedy jsou to schopní tam pro Tebe udělat.
To tam napsaný nebývá, na audio konektoru typu Jack, to taky nemáš napsaný.
PS: Na pračce taky není nápis pračka
ono existuje mini USB?
Ale chápu kam míříte. Takže jako bych odpověděl, NE není. ono je to dáno rozměrama HDD tedy tříapůl palcem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.