Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový dotaz a prosím o odpověď.
Mám účet na Facebooku teprve docela krátkou dobu a ještě s ním bojuji.Již nějakou dobu po mě Mozilla chce,abych si instaloval zásuvný modul Apple Quicktime (viz přiložený obrázek).
Zajímá mě,zda si ho můžu bez obav nainstalovat (zda to není nejaký podvod-já jsem spíše obezřetný,co se týče Facebooku) a k čemu vlastbně slouží?
Děkuji za odpověď.
Myslím je to přehrávač, osobně bych se na nějakou jeho instalaci vykašlala, ale na mě nedej, já bych nikdy nepustila do PC hlavně FB
Děkuju za odpověď.
Já jsem s FB také dloouho otálel,ale v podstatě jsem si ho založil jenom pro úzkou skupinu lidí,se kterým se vídám jen jednou ročně a jiná konumikace je taková o ničem...
Myslel jsem,zda někdo také tento plugin instaloval kvůli FB a zda mi doporučí instalovat/neinstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.