Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový dotaz a prosím o odpověď.
Mám účet na Facebooku teprve docela krátkou dobu a ještě s ním bojuji.Již nějakou dobu po mě Mozilla chce,abych si instaloval zásuvný modul Apple Quicktime (viz přiložený obrázek).
Zajímá mě,zda si ho můžu bez obav nainstalovat (zda to není nejaký podvod-já jsem spíše obezřetný,co se týče Facebooku) a k čemu vlastbně slouží?
Děkuji za odpověď. ![]()
Myslím je to přehrávač, osobně bych se na nějakou jeho instalaci vykašlala, ale na mě nedej, já bych nikdy nepustila do PC hlavně FB
Děkuju za odpověď. ![]()
Já jsem s FB také dloouho otálel,ale v podstatě jsem si ho založil jenom pro úzkou skupinu lidí,se kterým se vídám jen jednou ročně a jiná konumikace je taková o ničem...![]()
Myslel jsem,zda někdo také tento plugin instaloval kvůli FB a zda mi doporučí instalovat/neinstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.