Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na disku je méně místa než by mělo být

Od: honza172 odpovědí: 7 změna:

Ahoj lidi, mám problém, že mi nějak nesmyslně mizí paměť z céčka. Mám kapacitu discu C 69 GB a k dnešnimu dni mám volných už jen asi 9 GB. Když zpočítám velikosti všech složek na tomto discu dostanu se maximálně na nějakých 22 GB. Za posledních pár dní se mi zaplnilo jen tak 5 - 6 GB. Nestahoval jsem, neukládal, neinstaloval, zkrátka nic. Ve stahovaných souborech mám cca 2,5 GB a pravidelně je promazávám. Provedl jsem defragmentaci a pár GB se oběvilo, ale za chvíli byly stejně pryč. Na déčku tento problém nemám, tam sedí vše přesně. Antivir mám NOD 32. Prosím pomozte.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl jsem podobný problém. Chce zjistit, která složka na C zabírá nejvíce místa. Zobrazte si i skryté soubory a složky. Je možné, že se Vám vše zálohuje.

alf*
hodnocení

1x

stáni si a nainstaluj slunecnice.cz/... a spusť ho se zaškrtnutím úplně všeho nejprve na položce čistič a potom registry.

doplněno 10.04.10 23:24:

a pak restartni, to je jasné. Ccleaner používej každý týden, ovšem zruš pro běžné použití všechny fajfky v sekci pokročilé, to stačí 1-2x do roka

honza172
hodnocení

Moc děkuji, pomohlo to.

hodnocení

0x

Asi blbý dotaz, ale pro jisou: vysypáváte koš?

doplněno 09.04.10 15:41:

pro jistotu. (neztratila se mi paměť, ale t :D )

arimas*
hodnocení

0x

mela jsem podobny problem s notasem a jelikoz jsem na nem nemela nic duleziteho tak jsem ho proste uvedla do puvodniho nastaveni . totiz kdyz jsem se snazila vymazat vsechno co jsem nastahovala tak se misto skoro neudelalo a pritom uz nebylo co bych smazala. az po tom totalnim vymazu do puvodniho nastaveni muj notas obet zhluboka dycha :D

honza172
hodnocení

Děkuji za radu. Chci se ještě zeptat jak ho do toho původního nastavení dostanu. A windows mi zůstane?

arimas*

no bude v nem uplne vsecno jako kdyz jste ho koupil ... tovarni nastaveni.

takze vsechno co jste si tam nainstaloval sam uz tam nebude.

Mam IBM a kdyz pocitac startuje tak se zmackne jiste tlacitko ktere me dostane do programu kde se nastavuji ruzne veci (moc tomu nerozumim jak se co jmenuje) no a tam je moznost kliknuti na NASTAVIT PUVODNI NASTAVENI .. KLIKLA JSEM A hodinu se pocitac nastavoval a obcas JSEM JEN MUSELA NA NECO KLIKNOUT A POTVRDIT A ON ZAS POKRACOVAL V PROCESU.. hele i uplny debil co se tohohle tyce jako jsem ja to zvladnul HAHAHA

doplněno 10.04.10 22:57:

napis mi co mas za znacku pocitace zkusim ti to vygooglit v anglictine , totiz v anglicitne se najde navod na vsechno...

doplněno 10.04.10 22:59:

ja si postup ohledne meho notase nasla taky na googlu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]