Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zobrazit skryté koncovky souborů?

Od: monulinka* odpovědí: 15 změna:

Ahoj potřebovala bych vědět,jak zobrazit (a poté i změnit) koncovky u souborů. Díky moc =)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V tento pocitac/nastroje/ moznosti slozky/zobrazeni/ odskrtnout skryt priponu znamych souboru

monulinka*
hodnocení

Diky moc =)

08.04.10 18:22

Není zač :)

monulinka*
hodnocení

=) Měla bych ještě jednu otázku ... nevíš náhodou,která koncovka se dá vložit do mobilu
,abych si mohla
otevřít nějaký soubor na čtení... Třeba něco,co bych napsala do wordu nebo někam jinam do text.programu...?=)

Těžko říct, záleží na telefonu. Muj čte třeba i pdf, ale txt soubor by to číst mohl. Hele ale změnou koncovky nedocílíš toho aby to četl telefon, to musíš uložit tak aby to mělo tu požadovanou příponu

monulinka*
08.04.10 19:18
hodnocení

Díky ...

fidonet*
hodnocení

0x

zobrazení už víš, a změníš je pouhým přepsáním ... Jen pozor na to co a jak zaměníš :)

monulinka*
hodnocení

Jasně díky... Když už se ptám nevíš náhodou,která koncovka se dá vložit do mobilu,abych si mohla otevřít nějaký soubor na čtení... Třeba něco,co bych napsala do wordu...?

fidonet*

to je dáno programem, který v mobilu soubory obsluhuje. Tohle musí být v návodu. Existuje plno podpůrných programů v PC, které navíc soubory převádí do formátu vhodný právě pro Tvuj mobil. Zadej Googel Převod textu do a jmeno Tveho mobilu

monulinka*
hodnocení

Zkusím to... díky

pepyk93*
hodnocení

0x

Napiš model mobilu! Je to důležité.Bez toho ti nedokážeme dobře poradit.

Mě mobil otevře PDF,TXT,DOC,RTF...

Každý mobil si dokáže poradit s jinými formáty.Pokud má tvůj mobil OS,tak se dají doinstalovat různé aplikace na otvírání/editaci textových formátů.

monulinka*
hodnocení

No já mám Sony Ericsson W395... mám ho teprve krátce takže si ještě nejsem jistá všemi jeho funkcemi takže vůbec nevím =)

pepyk93*

Tvůj mobil OS nemá,proto budeš potřeobvat nějakou java aplikaci,na prohlížení textových souborů.

Já jsem našel aplikaci ReadManiac 2.3 : mobtech.cz/... ;)

Pokud by jsi měla OS,bylo by to pochopitelně mnohem snažší,mohla by jsi vytvářet,editovat a otevírat soubory DOC,XLS,PPT,PPS,PDF,TXT...takhle ti musí stačit nějaká java aplikace viz výše.

monulinka*
hodnocení

Takže když to nainstaluju do mobilu,budu si moct prohlížet soubory s nějakou určitou příponou? S mobily umím,ale na nějaký takový programy moc nejsem :-D Jinak dik moc za pomoc :)

fidonet*

napsal jsem ti poštu, Koukni se. Záleží na typu mobilu a typu textu ( tedy formátu )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]