Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaky program,přes který se může z netu stahovat hudba do pc?Díky
ja jsme spokojena s LIMEWIRE BASIC mam free verzi a bohate mi staci.. muzes si to i zaplatit a pak by to melo vyhledavat jeste lip a stahovat rychleji ale neni to nutnost..
doplněno 08.04.10 14:39:ovladani je velice prehledne zadas jmeno interpreta do hledacku nebo jmeno pisne a vybafne na tebe nekolik moznosti a tu kterou chces dva krat kliknes a zacne stahovani do pc
jak je to s tim DC++ ... je stale nutne mit urcity pocet souboru ke sdileni abych mohla stahovat od jinych? jednou jsem to chtela zkusit a jelikoz jsem v pocitaci nic nemela tak me to nedovolilo cokoliv stahnout ..
Dobrý den,
máte tam plno českých i zahraničních tzv. hubů, některé chtějí, abyste sdílela určité množství dat na oplátku vašeho neomezeného stahování. Ale jsou i takové, které potřebují sdílet 0 GB, takže nemusíte sdílet nic, pokud nechcete, a přesto budete moci stahovat. Já ho využívám už mnoho let, dívám se na filmy pár týdnů předtím, než se dostanou do kin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.