Nejste přihlášen/a.
Prosím,poradte mi.Chci se dívat přes internet na filmy on-line,ale vyžaduje to nějaky zásuvny modul a já bohužel tomu nerozumím co mám udělat,proto prosím o radu,kde modul sehnat,nebo nějakou adresu,kde se můžu dívat na filmy on-line,moc děkuji,jsem v tomhle směru laik.
Myslím, že to chce stáhnout Flash Player, zásuvný modul WMP a mít v PC nainstalovanou poslední Javu
Flash Player musíš stáhnout pro svůj operační systém a svůj prohlížeč, stáhni třeba na plochu a restartuj PC, potom nainstaluj - všechna okna prohlížeče musí být zavřená
Na odkazu vyber OS a dej Continue - tam vybereš svůj prohlížeč
Java
Plugin WMP - opět hledej pro svůj prohlížeč
Já se divím, že Ti to nebylo nabídnuto.. Já když přeinstalovala PC, tak to na mě taky kolikrát baflo, ale zároveň s nabídkou vyhledat pomocí webové služby Na to stačí kliknout, to mě většinou hodí na stránku Microsoftu s tím, že požadovaná služba není v mém jazyce a zase klik až se dobéřu k download .
Je nutno zasunout zásuvný modul RJ-45 do správné zdířky. Pak už záleží jen na to odkud kam chcete koukat. Mnohdy je potřeba zasunout modul Chip karty mobilního operátora do správné zdířky a pak nabít kredit do SMS a zaslat na uvedenou adresu. O jiných zásuvných modelech krom satelitu, kam se zasunují speciální decodery ( dnes nahrazeny chip kartami ), jsem jinak neslyšel. Nebudu zmiňovat VHS přístroje se zásuvnými moduly ( to je myslím minulost a na online se nedostanete )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.