Nejste přihlášen/a.
Můžete poradit? původně jsem používala IE6, před pár dny jsem ale naistalovala IE8, nyní se chci ale vrátit k IP6. Tak jsem IP8 odebrala z programů, přesto, když chci naistalovat IP6 píše mi to, že to nelze provést, protože je v počítači nalezena novější verze. Umí někdo poradit co s tím? díky
Zkusil bych opět nainstalovat IE8 a poté přes nějaký odinstalační program IE8 odinstalovat znovu.Já používám : slunecnice.cz/... . Nebo zkusit tento : slunecnice.cz/... , používám ho pro čištění registrů.Má též odinstalátor, poté vyčistit registry a zkusit instalaci IE6.
Jamaco, chováte se s prominutím jako spammer. Všechno má díry, něco víc, něco míň. Firefox, Opera, Chrome, Safari, a další internetové prohlížeče mají své mouchy a díry. Tak tu jen nekritizujte Windows Internet Explorer 8. Já jej používám, no už to bude asi rok a nemůžu si stěžovat, zavirovanej počítač nemám, byť občas se rád povívám na nějaké krásné nahé děvče nebo zavítám na nějakou, jak to říct, nedůvěryhodnou stránku.
Firefox jsem kdysi používal, ale co byla uvedena Beta verze IE7, neváhal jsem ani minutu a zkusil jsem nový IE a tehdy jsem si řekl "Stal se zázrak, IE je lepší než MF."
Zkoušel jsem i Operu, ale to musím říct, že většího žrouta paměti jsem neviděl.
Také jsem zkusil tolik vychvalovaný Chrome a musím říct, že sice rychleji načítá stránky, ale je to také žrout paměti, pomalu jako Opera.
Takže já jedině Internet Explorer 8 mohu doporučit.
Internet Explorer 8 je nyní bezpečný, má nejlepšíAntiphising ochranu podle nedávného testu. Do Internet Exploreru 8 existuje spousta doplňků a myslím si, že IE8 je lepší než Firefox 3.xxx.
Jak se tak dívám trochu nechápete můj příspěvek a už vůbec asi nevíte co je spam.
Přispěl jsem do diskuze ocitování článku jednoho bezpečnostního konzultanta, který kritizuje vámi vychvalovaný IE 8. Jen jsem chtěl upozornit, že i vámi vychvalovaný IE 8 není úplně tak bezpečný jak uvádíte.
Sám uvádíte, že všechny prohlížeče mají své díry a s tím musí rozumný člověk souhlasit. Proto nechápu vaši nenávistnou reakci.
Sám si myslím, že je více méně jedno jaký používám prohlížeč, ale více záleží na tom jak se chovám na webu a víc se zajímám o to jak se zachovat vůči hrozbám na internetu, než se zajímat který prohlížeč je o chlup lepší nebo horší.
Sám používám Chrome, Firefox, Operu, IE 8 a myslím, že je to dobrá volba pro každého.
prosím Vás, otázka je kladená jasně. Já děkuji za každé příšpěvky k tématu, ale nepiště mi vaše názory na IE6, 8, mozillu a podobně, mě to totiž opravdu nezajímá! znáte to: vím nebo nevím, nevím, tak nepíšu! Díky!
sondaw: nepomohlo, je třeba, aby se asi na to mrkl někdo osobně, protože sama to nezvládnu. Mě už dokonce nejde nainstalovat ani IE8, nebo spíše to víceméně jde, ale neobjevuje se mi nikde v počítači to modré E, kterým bych ten prohlížeš otevřela. Asi jsem mazala tak až jsem domazala.
Rozinko.Pokud máte instalační cd s Windows,reinstalujte je.Mám dojem,že po spuštění nabídne opravu poškozených částí.
jak nepomoct? dáte jen reinstal v programu microsoftu a on vám IE8 smaže. Pak si nově nainstalujete třeba IE7. Napsali jsme to několikrat, já i kolegové ...
Nemyslím, že je to od jamaca spam, jen sem dal jedno upozornění, které bych jako spam v žádném případě neoznačila
Používám FF dlouhou dobu a to i přesto, že mám IE8, který mi prostě nevyhovuje. Na netu jsem mnoho hodin denně, PC jsem neměla zavirovaný léta a je to teda jen věcí názoru, který prohlížeč/program je lepší.
Tak jako ty doporučuješ stále stejné programy (čištění, antispyware ap), doporučují jiní zase ty, které mají odzkoušené oni. Například tebou doporučovaný Spyware Blaster jsem používala, ale od té doby, co i Spybot a jiné programy zvládají imunizaci (SpyTerminator) je to jen o jeden program v PC navíc (pro mne)
Za prvé používat v dnešní době Internet Explorer 6 je cílená sebevražda. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
Otveřte C:WindowsIe8spuninstspuninst.exe
Toto je odinstalační nástroj pro IE 8.
Pokud Vám IE 8 nesedí, tak naninstalujte verzi 7 nebo přejděte na jiný prohlížeč, ale prosím Internet Explorer 6 NEPOUŽÍVEJTE.
:DDDDD, nene mám proto své důvody, proč se vrátit k IE6. Ale díky za radu. To už jsem zkoušela, ale nefunguje je to, já v tom windows, sice adresář IP8 mám, ale když ho rozkliknu, tak tam absolutně nic není. Asi jsem do toho vrtala víc než jsem měla
Mělo by stačit odinstalovat aktualizaci IE 8. Ovládací panely/programy, nebo odinstalovat programy pak dáte zobrazit nainstalované aktualizace a vyberete IE8 a odinstalujete. Asi budete muset to samé udělat s IE 7. To jsem nezkoušel.
newcity: myslím, že jsi na to kápl, taky jsem to tak jednou dělal.
A pro tazatelku: Taky mám 6ku IE ale používám ji jen vyjímečně, pro stránky některých zoufalých institucí, které mají stránky optimalizované pro IE. Doporučuji Ti přejít na jiný prohlížeč (Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome). Za pár dní si zvykmeš a po IE už ani nevzdechneš.
Já mám IE 7. IE 8 jsem vykopnul už dávno, pořád to padalo, nebo zamrzalo. Stačilo přidat novou záložku. Tohle IE 7 je taky hrůza, ale asi jsem sentimentální, tak ho mám pořád.. A to jsem si už dávno nainstaloval Firefox, Operu a Googlechrome... A stejně používám pořád IE...
Tak to vrtání znám.V tom jsem zběhlá.Nyní už si dávám pozor.Vracet vše do původního stavu, je někdy na zabití.:D
Hodně zdaru.
já už jsem ale IE8 odebrala z programů, nicméně v mém počítači musí nadále někde být, jinak si nedokážu vysvětlit, proč mi při instalaci IE6 říká, že to nelze provést, protože je nalezena novější verze. Nebo že by to měli tak ošéfované, že jakmile jednou naistaluješ 8 už není cesty zpět? to by bylo pěkně na prd teda
Pokud máš instalačku IE6 a máš novou verzi (IE8) odinstalovanou, vyčisti PC vč. opravy registru CCleanerem a zkusila bych IE6 nainstalovat v nouzovém režimu s odpojeným internetem. Nevím, jestli to bude fungovat, ale nic za to nedáš, maximálně ti napíše, že to nelze
hehehe bod obnoveni? hehehe a kde se v tom bodu obnoveni ten IE6 veme? Bod obnovení byla nejhorší chyba microsoftu, kterému uvěřilo na začátku 95% světa. Včetně mě. Použil jsem ho 1x před více než 10 lety, než jsme zjistil jaký je to nesmysl. LOL, vy si opravdu myslíte , že v Bodu obnovení o velikosti pár mega máte uložený IE6 o velikosti desitek mega? A nejlepe i Office o velikosti stovek mega? a co WIN o velikosti giga mega? To tam máte taky?
pokud si uvědomuji, někdo tohle někde řešil před pár lety. Existuje nějaký program microsoftu, který dokazal IE odinstalovat. Jiný zpusob neexistuje! Osobně jsem kdysi zkoušel i registry a věřte, že tohle sami nedáte!
Proč se vysmíváš? Bylo to myšleno zřejmě tak, že se vrátí bodem obnovení do dne, kdy IE8 v PC nainstalován nebyl, což jde zcela jistě udělat, pokud je záloha systému, tak návratem zálohou.
Jinak IE8 jde odinstalovat jako každý jiný program, jen není v Přidat nebo odebrat programy, ale mezi aktualizacemi.
Mám ověřeno, že odinstalovat jde, ne že ne!
Ovládací panely - Přidat odebrat programy - Zobrazit nainstalované aktualizace - najít IE8 a "Odinstalovat aktualizaci"
Pokud to v tomto případě nejde, někde během odinstalace došlo k chybě.
Zkus tedy tohle:
Pečlivě vyber a zkopíruj následující příkaz:
%windir%ie8spuninstspuninst.exe
Start> Spustit>napiš příkaz Cmd.exe a potom stiskni klávesu ENTER.
Pravým tlačítkem myši klikni do okna Cmd.exe>potom na příkaz Vložit vlož ten příkaz, který jsi zkopírovala v kroku 1.
Stisknutím klávesy ENTER odinstaluješ Internet Explorer 8.
Po dokončení procesu odinstalace restartuj počítač a mělo by to fungovat
Můžeš se podívat přímo na stránky Microsoftu a hledat rady přímo tam
nesměji se odpovědi, ale tomu bodu obnovení. On to microsoft možná myslel dobře, ale nedomyslel jednu věc. 6e uživatel v WIN nebude dělat systémové změny, ale změny celých programů, a ty už pak nevrátí. Nevím jak je to přesně v IE8 ted, ale v době kdy byvěhl na trh IE7 to byla nevratná funkce. Pak pod tlakem Microsoft pustil do světa odinstalační program. Všechno je odinstalovatelné, jen to musí programátor uvolnit mezi lidi. Microsoft tohle z prvu neudělal, něbót´ zcela logicky usoudil, že IE7 bude lepší než IE6 a nikdo se nebude vracet, stejně jako když nainstalujete nové ovladače nebo kodeky. V každém případě bod obnovení není pro vůbec v tomhle ohledu použitelný. jakmile něco odinstaluji, nebo nainstaluji novou verzi pouvodního programu, který se nainstaluje přes starý, je původní soubor nenávratně pryč. Bod obnovení pak způsobí, že vám nepoběží ani nový, ani starý. O novém totiž neví a starý je smazán nebo poškozen přehranými soubory. Jediná a správná volba je mít pravidelné zálohy systému a ještě lépe, před každou takovou radikální změnou, ji ještě udělat znovu, aby jste měli 100% zalohu před samou instalací. Ale IE8, jak jsme psal lze odinstalovat vydaným softwarem od společnosti Microsoft, ale to psali pak i kolegové po mně.
Když tedy chcete používat Internet Explorer 6, tak alespoň k němu nainstalujte program FoxIE, který IE 6 obohatí o některé funkce z IE8, resp. Mozilly Firefox.
Ke stažení zde: download.chip.eu/...
omg kdo dneska může chtít už tak zkurvenej IE a k tomu ješte z 8 na snad nejhorší možnost IE6 fakt sem se zasmál :D
Myslím by neškodilo mírnit se ve výrazech a třebaže já osobně nepoužívám IE vůbec, přesto neupírám možnost volby a každý ať používá co chce, co mu vyhovuje nebo se mu líbí. Dotyčné by se třeba nelíbil výběr tvých programů (OS, prohlížeče, přehrávače ap.) a asi by to nekomentovala tak, jako ty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.