Nejste přihlášen/a.
cau lidi rozdelil jsem hardisk asi pred rokem na dva a ted bych to chtel vratit spet jak mam postupovat
Můžu se zeptat jak to máte rozdělené teď?Asi nejlepší je si to rozdělit na část kde budete mít systém a zbytek na filmy,dokumenty.hry atd.
A jaký je důvod spojení?
Nejspíš bude nutná přeinstalace systému při případném spojení HDD.
duvod je v tom ze jsem si koupil druhy hardisk a ty filmy ,hry atd jsem z toho rozdeleneho hardisku presunul na nej a ted je prazdnej
V tom případě bych volil přeinstalaci systému ,alespoň bude jak novej
a při nabídce rozdělení HDD ho nedělte.
Aha,takže jestli to chápu dobře tak si starý HDD necháváte na systém a nový na data.V tom případě zkuste program Partition magic: slunecnice.cz/...
A pomocí něj spojit oddíly v jeden,vlastní zkušenost s programem nemám,ale hodně lidí si ho chválí,takže by to mělu fungovat
Myslím že děláš zbytečnou věc. Mít systém na zvláštním oddílu je výhodné. (i když by na něj v pohodě stačilo s rezervou 20GB). Pokud už to musíš udělat, tak použij ten Partition Magic jak Ti radí výše. Je to dobrý program, ale přesto si vyzálohuj vše důležité. Kromě dat i např. bookmarks z prohlížečů, kontakty z komunikátorů atd.
Já na systém dávám 30 GB, pak dám oddíl č.2 na programy a hry většnou 60 GB a oddíl č.3 dokumnety, hudbu, obrázky a filmy zbytek, většinou to je 30 GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.