Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojité písmena při psaní

Od: frogi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, z niččeho nic (no z niččeho nic to asi nebude *smich*) se mi na internetu kdyžž píššu, automaticky zdvojí písmenko, které je s háččkem, jak jste si jistěě vššimli *smich* já si jaksi nevím rady co s tím mám děělat a jak se mi to tu porouchalo, děělá mi to jen na netu, kdyžž píššu ve wordu nebo kdekoliv jinde v pc tak to neděělá.

Můůžžete mi poradit? děěkuji

Hezký den *slunce*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Vyčistit klávesnici nebo zkontrolovat, jestli není v té řadě promáčklá, či co .

frogi*
hodnocení

no jo ale záhada je, žže to děělá jen na internetu, na icq, word, blok, složžky a tak nic prostěě nikde jinde to neděělá jen ten net...

slonbonjohn*

Co nějaký vir nebo přepnutí klávesnice na českou, zkusil si?

bena*
hodnocení

0x

Zřejmě v počítači je přítomen vir nebo si z nás děláte srandu.

Stáhněte a nainsralujte tento malý prográmek HijackThis.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

hodnocení

0x

Tohle jsem kdysi měl a byl to virus. Už je to dávno, takže si nepamatuji podrobnosti, ale odstranění bylo jednoduché, stáhl jsem si na to jednoúčelový prográmeg. Ale už jsem po tomhle jevu dlouuuuuho neslyšel.

hodnocení

0x

Ještě bych ze zvědavosti zkusil napsat text v nějakém editoru a na net ho přenést - copy a paste. (Pokud by to fungovalo, řešení by to nebylo, leda snad pro výjimešné případy, kdy by moc záleželo na úpravě a stálo to za tu námahu. Ale byla by to zajímavá doplňková informace.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]