Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - Zynga Poker - informace

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám takový dotaz a prosím o odpověď.

Zatím bojuji s Facebookem a byl jsem pozván,abych si zahrál Zynga Poker.

Jenže mám plno otázek. :(

Je zadarmo? Nedávno jsem zde na poradně narazil na to,že si někdo chce kupovat žetony nebo co? *sok* Kdo všechno si bude moci prohlížet můj profil,pokud budu hrát (nebo i poté).Neukládá se třeba někam,kdo a kdy tam hrál (nějaká historie) apod? Lze hrát jen s tím,kdo mi poslal pozvání,anebo úplně s cizími lidmi?

Pokud by se mi někdo o této hře rozepsal,byl bych moc rád.

Děkuji za každou odpověď. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anna*
hodnocení

2x

Zadarmo? Jak se to vezme ,kdyz jste sikovny tak hrajete zadarmo ,kdyz ne tak za drobny si muzete koupit chipsy. Denne se losuje o 1m chipsu ,ale obvykle vyhravam tak cca 2000 az 5000 chipsu potom je tu challenge a grift. A hrajete s celim svetem.

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za rychlou odpověď.
Já chci hrát poprvé a potřeboval bych,abych hrál zadarmo...(tedy alespoň zatím).
A naco je prosím to challenge a grift?
Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]