Ip adresu v jakym OS, kde adresu (LAN nebo na internetu) trochu víc info by neškodilo...ale co třeba start/spustit/cmd/ipconfig -to je na LAN a nebo na netu www.whatismyip.com/
tweety*
OS mám Windows xp home, IP adresu bych potřeboval počítače, abych mohl propojit svůj počítač s jiným přes net. Už jsem našel nějaké stránky, které mi tu adresu napíší, sle včera mi psali jinou než dnes, tak bych potřeboval nějakou cose nemění.
Hehe to co chceš se obávám že nebude ve tvých silách...to že se ti ta adrčesa mění nejni nic nenormálního...pokud máš dial-up nebo usb-adsl modem tak zcela normální...aby se ti adresa neměnila tak buď domluvit s ISP od ktereho máš net (vyplácneš něco za statickou veřejnou IP) a nebo si udělat záznam na www.no-ip.com , zřídit u sebe ftp server a na druhym kompu neudávat ip ale dns jméno (na no-ip je i utilita aby s kazdym novym připojení upravila správně ip adresu na kterou má dns jméno směřovat), další možností je VPN- a to asi openvpn pro windows a nebo je ještě hamachi...pokud ti jde jen o to sdileni tak pro tebe asi nejjednodušší je FTP a jak řikám buď dns záznam a nebo pokaždé řikat aktuální adresu...
tesyk*
Maveriku, smekám před Vaším slovníkem. To jste hovořil po amerikánsku?
sorry ale když nepovažuje za nutné uvádět"nepodstatné"detaily tak jsem mu to tak nějak vypsal v kostce...nemůže říct že jsem mu neodpověděl páč tam má úplně všechno. Sice se podporou uživatelů živim ale zase ne všechno sem jde do podrobností rozepisovat...to bych se upsal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.