Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam poštak nefunguje

Od: marian® odpovědí: 5 změna:

dobry den mam takovy dotaz použival sem programek seznam poštak po nějakem čase sem našel novějši verzi tak sem ten puvodni odinstaloval a nainstaloval tu novou verzi jenomže při každem zapnuti pc mam ted ty obalky dvě v te puvodni je červeny křižek a piše to že nelze navazat spojeni se serverem a ta nova obalka jede v pohodě tak vas žadam o radu jak se zbavit te puvodni obalky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

testik123*
hodnocení

1x

Zdarec, tento problém jsem měl také a měl jsem problém s tím, že pošťák naběhl dříve než síťové připojení (přístup k internetu) a tak se nemohl spojit. Zkus ho odebrat z programů spouštěných po startu systému (dáš ukončit pošťáka a možnost ukončit trvale) a až ti po restartu kompletně naběhne systém, tak ho zkus spustit ručně jestli ti to bude dělat tu samou chybu. Potom ho třeba ručně přidej v nabídce start do "Po spuštění". Uvidíš jestli to k něčemu bude.

papene*
hodnocení

0x

*palec*Já jsem starší verzi odinstalovala všude, dala novou verzi a vše je v pořádku.Jestli ti někde nezbyl kus staré verze.

doplněno 07.04.10 07:48:

A co zkusit: revouninstaller.com/...

hodnocení

všude to je kde ja koukal i do registru ale tam sem to nenašel a odinstaloval sem ho programem ccleaner tak sem si byl jisty že bude vše v pohodě ale jak vidim tak neni

doplněno 07.04.10 08:11:

nainstalovano pak poštak odistalovan a po restartu tam je ta obalka stym červenym křižkem stale tak to už teda nevim co stim

sondaw*

Před odinstalací jsi programu hodin ukončil? Zkontroluj také ve správci úloh, jestli není spuštěný na pozadí a teprve potom odinstaluj

blbosti

Nainstaluj Windows install clean up a odinstaluj ho.Pokud to nepůjde tak si ho vymaž ze startupu.To dá rozum. Pošták s křížkem v systray se ukazuje jen pokud máš oba nainstalované.Odinstaluj nového poštáka a křížek zmizí, jinak funguje normálně i s křížkem!Když ho odinstaluješ tak se v registrech vyčisti třeba CCleanerem nebo jiným.Skus ho nainstalovat znovu a odinstaluj Revo Uninstaller.Hodně štěstí s blbostma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]