Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukova karta

Od: jarek* odpovědí: 11 změna:

cau lidi mel jsem windows vistu a preinstaloval jsem ji na windows 7 jenze zvuk nefunguje mam intergrovanou zvukovku takze nevim jakej ovladac mam stahnout

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

no nejspíš od výrobce desky

krulis*

Stáhněte si např. program Everest a tam se podívejte jaký typ desky máte: slunecnice.cz/...

jarek*
hodnocení

ten everst mam jenze u zakladni desky mi to pise neznamy

jarek*
hodnocení

ten everest 2.20 neni dobry ten ultimate edition mi ukazal jmeno desky - Název základní desky MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

krulis*

Tady jsou drivery: eu.msi.com/...

Stáhněte a uvidíte,mělo by to jít.

jarek*
hodnocení

SKUSIM DIK

jarek*
hodnocení

stahnu ljsem to a naistaloval porad nejde mozna jen nastavit jenze nevim jak

A pod Visou šel zvuk normálně? Je v PC ještě jiné zvukové zařízen napúříklad na grafice? Ve Správci zařízení má vše svůj ovladač a je vše funkční?

jarek*

prave ze jo pod vistou to slo bez problemu a na grafice nevim jestli je zvuk ja jsem ten zvuk tam hledal ale vubec nic

bena*
hodnocení

0x

Zjistěte značku a typ základní desky, případně i zvukové karty.

jarek*
hodnocení

ja jsem zacatecnik tak podle ceho to poznam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]