Nejste přihlášen/a.
Zdravím všchny počítačové nadšence,
měl bych na Vás takovou prosbičku týkající se wifi. Mám internet od Klfree-net a při nastavování internetu mi dotyčný člověk i zabezpečil wifi. Heslo bych potřeboval změnit, ale normálním způsobem to prostě nejde. Vysvětlím:
Na střeše mám klasickou přijímací anténu, od ní vede kabel a ten je připojený do jejich přivezené krabičky. Značka je AirOs. Od krabičky AirOs vede další kabel, který je připojený do wifi-routeru.
Člověk by si řekl, normální nastavení, ale při hození mé výchozí brány se mi objeví (viz foto níže ). Ať dělám co dělám, do wifi.-routeru se dostat prostě nejde. Dokonce jsem si vzal router k sobě a připojil se přes něj kabelem- nic!
Ví někdo jak na to, bez toho abych musel routery resetovat?
Děkuji za pomoc.

2x
Zřejmě se pokoušíš ´vlámat´ "do jejich přivezené krabičky"...
To je taky router...
Musíš zjistit správnou IP - nejlíp dotazem na technika, který routery konfiguroval...
0x
Mělo by pomoci se na tu jejich krabičku připojit přímo datovým kabelem, standardní IPku krabičky by snad šlo najít na internetu podle výrobce a typu, pak už jen nastavit potřebné parametry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.