Nejste přihlášen/a.
Zdravím všchny počítačové nadšence,
měl bych na Vás takovou prosbičku týkající se wifi. Mám internet od Klfree-net a při nastavování internetu mi dotyčný člověk i zabezpečil wifi. Heslo bych potřeboval změnit, ale normálním způsobem to prostě nejde. Vysvětlím:
Na střeše mám klasickou přijímací anténu, od ní vede kabel a ten je připojený do jejich přivezené krabičky. Značka je AirOs. Od krabičky AirOs vede další kabel, který je připojený do wifi-routeru.
Člověk by si řekl, normální nastavení, ale při hození mé výchozí brány se mi objeví (viz foto níže ). Ať dělám co dělám, do wifi.-routeru se dostat prostě nejde. Dokonce jsem si vzal router k sobě a připojil se přes něj kabelem- nic!
Ví někdo jak na to, bez toho abych musel routery resetovat?
Děkuji za pomoc.
Zřejmě se pokoušíš ´vlámat´ "do jejich přivezené krabičky"... To je taky router...
Musíš zjistit správnou IP - nejlíp dotazem na technika, který routery konfiguroval...
Mělo by pomoci se na tu jejich krabičku připojit přímo datovým kabelem, standardní IPku krabičky by snad šlo najít na internetu podle výrobce a typu, pak už jen nastavit potřebné parametry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.