Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla sem už skoro vypršenou dobu pro avast free antivirus.. Než sem se dozvěděla, že si mám stáhnout licenční klíč, tak sem si nějakým záhadným zpusobem spustila na zkoušku, na 19 dnů avast secuirity... Ted už, ale nemužu vložit ten licenční kod.. A to je moje otázka,až mi vyprší ta zkušební doba na avast secuirity, vráti se mi antivirus zpátky na free, abych si mohla vložit ten licenční klíč?!?! Nebo musím instalovat nový avast free? děkuji za odpovědi..
O problematice virů a účinnosti antivirů je www stránka www.viry.cz . Není potřeba se obávat, je to stránka antivirového odborníka I.Háka. A co se týká virů, tak je potřeba dávat pozor, jaké soubory člověk otevírá v emailové poště. Pokud např. přijde nějaký podezdřelý email, ve kterém je nějaký obrázek, tak je vhodnější ho vůbec neotevírat, aby člověku do počítače "neskočil" nějaký virus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.