Nejste přihlášen/a.
prosím o radu,jak mám zabezpéčit bezdrátovou sit,sem zacatečník s pc takze prosim o podrobny navod jak to udelat? dekuji za kazdou odpoved
Než to tu složitě a zdlouhavě vypisovat přečti si tutorialy.lupa.cz/... cely serial článku a pak se ptej na to co tě zajíma...
dalši: security-portal.cz/...
když do seznamu napišeš "jak zabezpečit wifi"najde ti to hromady odkazu na poradny,články a fóra...
doplněno 05.04.10 21:56:Hodně taky zaleží jaké máš zařízení co všechno umí, běžné dnešní zabezpečení je šifrováním WPA , vypnutí DHCP (nastavením statických IP adres) , skrytím vysílaného nazvu sítě, zakazáním MAC adres mimo uvedených v tabulce routeru. Nebo se dá třeba i nastavit aby router fungoval jen když jsi doma (nastavíš si že od pondělí do pátku třeba od 7 do 16 síť nebude vubec vysílat = nikdo se na ní nepřipojí , jen ty přes eternetový kabel) je toho hrozně moc... všechno zaleži na podpoře zařízení.
Pokud ti nepomůže toto, zvládl jsem to i já :D poradte.cz/...
Pak si pročti manuál k routeru a ptej se, čemu nebudeš rozumět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.