Nejste přihlášen/a.
Kdo mi poradí? zakoupil jsem si notebook -model Extensa 5635Z a ve stručných pokynech se uvádí,že nás seznámí se základními schopnostmi a funkcemi nového počítače.Prý stačí,když klepnu na tlačítko Start,dále na položky všechny programy a Acer systém.To jsem dle pokynů udělal, pak jsem měl klepnout na položku Acer systém User Guide, ale ono nic, žádný návod,prostě nic.Myslel jsem si, že se spustí možná instalační program a ono stále nic.Poradí mi někdo, kde jsem udělal chybu,nebo kde bych našel nějaké podrobné informace k tomuto notebooku. Děkuji-anajisek-
Žádný instalační program by se ani spustit neměl.Měla by se otevřít uživatelská příručka (nejspíše v PDF).Nedostala jste k notebooku ještě nějaké CD? Možná se ta příručka otevře z toho CD.Já jsem to měl podobné u tiskárny.Také byla ta uživatelská příručka na CD a po naistalování jsem si ji mohl normálně prohlížet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.