Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netbook - LENOVO IdeaPad S10-3t - koupit?

Od: charvat29* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
chtěl bych si koupit Lenovo IDEAPAD S10-3t. Chci se Vás zeptat, co byste mi vytkli. Hry na tom hrát nepotřebuji. Spíše pro práci a internet. Kopit bych si chtěl novější verzi s výdrží baterie až na 9 hodin. Zároveň se chci zeptat zda-li tato DVD vypalovačka slouží i jako normální mechanika ke čtení dat:
alza.cz/...
Pokud by jste mi doporučili nějaký podobný notebook/netbook, budu rád. Záleží mi hlavně na výdrži baterie a tabletu. O to že je to netbook mi ani zas tak nejde. Cenově bych to bral zhruba do 15 tisíc.
Děkuji za rady, Adam

Netbook - LENOVO IdeaPad S10-3t - koupit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Domnívám se, že Lenovo je považováno za dobrou značku (samozřejmě hlavne jde o dražší modely). U tohoto netbooku bych já osobně měl strach z otočného displaye. Určitě bych ho urval. Jinak výdrž baterky myslím skvělá.

Mechanika přečtě všechna běžná média včetně dvouvrstvých.

charvat29*
hodnocení

Díky moc, na displej budu dávat pozor. A ještě jednou díky.

pravdomluvny*

Ještě si počkej na názory místních počítačových mágů :)

charvat29*
hodnocení

Díkes Martine, Adam.

doplněno 05.04.10 20:32:

pozdravuje tě táta xD

pravdomluvny*

Dík Adame, taky zdravím.

PS: Pro soukromé vzkazy je tu "Vnitřní pošta" , ať neprodlužujeme vlákno. :)

lipt*
hodnocení

2x

Dobrý den, ty jsi cizinec?

Takže copak vlastně chceš koupit? Tablet, Notebook či Netbook? A k čemu tu paličku?

Mrkni se napřed na:

http://notebook.cz/

notebooky.idnes.cz/... atd. atd.

Snad tě zujme: notebooky.idnes.cz/...

Lipt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]