Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit Lenovo IDEAPAD S10-3t. Chci se Vás zeptat, co byste mi vytkli. Hry na tom hrát nepotřebuji. Spíše pro práci a internet. Kopit bych si chtěl novější verzi s výdrží baterie až na 9 hodin. Zároveň se chci zeptat zda-li tato DVD vypalovačka slouží i jako normální mechanika ke čtení dat:
alza.cz/...
Pokud by jste mi doporučili nějaký podobný notebook/netbook, budu rád. Záleží mi hlavně na výdrži baterie a tabletu. O to že je to netbook mi ani zas tak nejde. Cenově bych to bral zhruba do 15 tisíc.
Děkuji za rady, Adam
Domnívám se, že Lenovo je považováno za dobrou značku (samozřejmě hlavne jde o dražší modely). U tohoto netbooku bych já osobně měl strach z otočného displaye. Určitě bych ho urval. Jinak výdrž baterky myslím skvělá.
Mechanika přečtě všechna běžná média včetně dvouvrstvých.
Dobrý den, ty jsi cizinec?
Takže copak vlastně chceš koupit? Tablet, Notebook či Netbook? A k čemu tu paličku?
Mrkni se napřed na:
notebooky.idnes.cz/... atd. atd.
Snad tě zujme: notebooky.idnes.cz/...
Lipt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.