Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení potvrzení mazání

Od: topta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, kdysi jsem se hrál s nastavením a už přesně nevím, kde to bylo a nemůžu to nějak najít. Když chci vymazat třeba složku na ploše nebo v Průzkumníkovi, tak se vymaže hned po zmáčknutí Delete, aniž by se zobrazila hláška, jestli to chci vymazat nebo ne. Jak dostat zpátky tu hlášku? Mám W7.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Choď do Koše, tam Vlastnosti a tam máš asi špatně zafajfkované...

doplněno 05.04.10 16:27:

jsme rádi, že jsme mohli pomoci, pošli i druhé tápající...

Nastavení potvrzení mazání
hodnocení

Super, to je přesně ono, díky moc.

hodnocení

0x

Je možné, že jste si omylem zapnul ovládání jedním prstem. Je to v Ovládacích panelech - Usnadnění - Funkce jedním prstem. Ale já mám XP, tak nevím přesně, jestli je to tak i u W7

hodnocení

tím to nebude, ale bude to asi někde v těch Ovládacích panelech a možná Možnosti složky, zatím zkouším, ale pořád se mi nedaří.

doplněno 05.04.10 15:36:

doplním, co jsem teď objevil: když dám Delete, tak se složka smaže, když dám Shift+Delete, tak už mi ta hláška vyskočí a pak můžu smazání potvrdit, ale já to potřebuju přesně naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]