Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdysi jsem se hrál s nastavením a už přesně nevím, kde to bylo a nemůžu to nějak najít. Když chci vymazat třeba složku na ploše nebo v Průzkumníkovi, tak se vymaže hned po zmáčknutí Delete, aniž by se zobrazila hláška, jestli to chci vymazat nebo ne. Jak dostat zpátky tu hlášku? Mám W7.
Je možné, že jste si omylem zapnul ovládání jedním prstem. Je to v Ovládacích panelech - Usnadnění - Funkce jedním prstem. Ale já mám XP, tak nevím přesně, jestli je to tak i u W7
tím to nebude, ale bude to asi někde v těch Ovládacích panelech a možná Možnosti složky, zatím zkouším, ale pořád se mi nedaří.
doplněno 05.04.10 15:36:doplním, co jsem teď objevil: když dám Delete, tak se složka smaže, když dám Shift+Delete, tak už mi ta hláška vyskočí a pak můžu smazání potvrdit, ale já to potřebuju přesně naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.