Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit zapomenuté heslo do profilu?

Od: andromeda* odpovědí: 4 změna:

zdar mám dva ucty na pc a jden je zaheslovany a ja od nej stratil heslo,sedel jsem u toho hodiny a neprisel jsem na to heslo

:(nevyte jak bych to heslo mohl ziskat zpet?predem diki;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A proč zjistit heslo? Pokud jsou oba admini tak stačí změnit heslo ;) start, spustit, control userpasswords2

Popřípadě jsou utilitky na reset hesla

hodnocení

0x

Přez Stav nouze. Až se bude počítač zapínat... bude tam potom taková černá čárka vodorovná blikat... tak dej F8 a pak zvol účet Administrator nebo jak se na tvém počítači jmenuje, a potom můžeš měnit hesla a tvořit nové účty.

rv*
hodnocení

0x

Heslo zpět nezískáte, leda, že ho uhodnete. O data druhého uživatele nepřijdete, pokud máte funkční účet adimistrátora. Nemáte-li přístupný účet administrátora, existují programy (většinou vám vytvoří bootovací CD, které bootuje do linuxu), které u stávajícího administrátorského účtu heslo vynulují = nastaví, že heslo není potřeba. Pak si zřídíte nové uživatelské účty a administrátora zaheslujete.

bena*
hodnocení

0x

Záleži na systému - u Windows 95/98/Me to jde jednoduše zjistit. Ale u Windows XP ...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]