Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi notebook neustále seká?

Od: kemo® odpovědí: 8 změna:

Mám rok a půl starý notebook a když surfuje po internetu tak se mi pc častokrát seká. Mám takový pocit ,že je to číndál častější. Třeba se seká i každých 15min. Vždy musím dát nakonec ctrl,alt,del. Co může být příčinou sekání a jak ho odstranit. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Malá paměť? Já bych to viděla na přeinstalaci Woken *nevi*

hodnocení

0x

Zdravim a byl preinstalovan kdyz sis ho privezl domu? Vetsinou kdyz si privezes domu nainstalovany NB tak výrobce ho naplní neskutecným množství ruzného softwaru ktery je naprosto k nicemu... jinak pokud jsi ho preinstalovaval tak doporucuji zkusit ted preinstalovat.. melo by to pomoct. Bývá to hodne zanesenim registru a hromadou softwaru ktery nainstalujes a odinstalujes atp... Takze preinstaluj a melo by to byt ok...

krulis*
hodnocení

0x

Dělá to jen na netu?Zkusil bych projet noťas antivirem a hlavně nějakym antispywarem.

hodnocení

Jak myslíš přeinstalován? Já tomu moc nerozumím? To se mi ale smažou všechny data a aplikace na pevném disku ne?

marenka*

Přeinstalace není příjemná věc, ale občas nutná. Od toho je zálohování veškerých dat i aplikací. Pokud s noťáskem zacházíš jako já, tzn. cca jednou do týdne něco nainstaluju, pak zase vyhodím, cpu tam hry který pořádně nejdou a pod. tak já mám noťas zralý na přeinstal tak jednou do roka. (to už se s ním pomalu nedá dělat ;))

celp*
hodnocení

0x

Málo paměti,také může odcházet procesor.Projeď noťas CCleanerem a vymaž sajrajt.

bena*
hodnocení

0x

Možné příčiny sekání jsou buď zahlcený systém - vyčistit pomocí Advanced SystemCare nebo CCleaner nebo jakýmkoliv čističem disku a registru.

Další příčinou může bźt zavirovaný počítač - doporučuji vložit sem log z HijackThis.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

pmat*
hodnocení

0x

Nejčastější příčinou sekání bývá chyba v některém softwaru nebo hardwarová závada. Příčin mohou být doslova stovky.

Sežeň si někoho, kdo se vyzná v hardwaru notebooků ať ho otevře a postupně vytahá a zase zastrká všechny konektory včetně procesoru a pamětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]