Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám takový problém dost často se me stava ze si chcu stahnout napr naky film a vypada to treba na 45 minut ale ve skutecnosti to stahuju treba 3 4 hodiny proste stahuju a najednou se to zastavi pak to stauje zas chvili atd vzdy se to jak kdyby zasekne nevite cim to moze byt?..
Nemáte problémy s internetem? Jaký typ připojení používáte? Zkoušel jste použít jiný browser, například Internet Explorer?
Pokud ne, tak si stáhněte Internet Explorer 8 a stahněte to přes to.
Ještě takový bonbonek: Nainstalujte program Download Accelerator Plus - ten o něco málo zrychlí stahování.
Podle mne i záleží na tom, odkud se stahuje. Rapidshare teď jede příšerně
podle mě
Mařenko, já Rapidshare vyloženě nesnáším. Kdykoliv chci stahovat, tak mi to píše že stahuju, ale nějaký soused(ka) stahuje.
Taky nemusím moc Hellshare, protože většinou když chci staovat, tak mi to píše Free je zatížen, použijte Full.
Já mám nejradši Ulož.to - mám tam V.I.P. účet, kdyby náhodou nešlo Free stahování. Navíc Ulož.to má vyhledávač souborů, takže kdykoliv něco člověk potřebuje, tak v 98% případech hledání jsem našel ten správný soubor.
A když ne Ulož.to, tak je dobrý i Hotfile.com nebo Share-rapid.com.
Přesně tak... proto jsem to psala, protože tazatel píše že se mu seká stahování a mě to kolikrát i ze stahování těsně před koncem vyhodilo. A ty zatížení za mě řeší JDownloader
U mne zase Free Rapid Downloader a prakticky se mi nestalo, že bych něco nestáhla. Naopak s ulož to nemám moc dobré zkušenosti, mockrát se mi stalo, že stažený film nebyl kompletní nebo byl poškozený
Tak na Ulož.to se může nahrát cokoliv, co nepřekročí velikost, myslím si, 2000 MB.
FreeRapid Downloader je dobrý v tom, pokud nějaké hostingy (například RapidShare) mají "trestné" vteřiny, případně minuty čekání před stažením souboru. Tak do toho FreeRapid Downloaderu hodite odkaz a nemusíte se o nic starat. Navíc, FrD běží na pozadí, tak ani tolik nezabírá systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.